Arama sonuçları: *

1. RevenKalr

IPad Procreate Ücreti Ne Kadar?

iphone da ki uygulama iphone a özel ipad de ben 2 3 ay önce 300tl ye aldım, nays da geri ödeme yaptı 240 a geldi. tek seferlik ücret
  2. RevenKalr

After Effect hakkında temel bilgiler neler ?

12 saatlik video gereksiz bir video Kendine after effect kulanan bir arkadas bul beraber yapinca daha cok sariyor Kendin ogrenmeye calis programi
  3. RevenKalr

After Effect hakkında temel bilgiler neler ?

Ücretsiz yok Pluginler, programda olmayan ama cok ise yarayan eklentiler veya efektler Shake bir sallanti efekti Packler de ucretli ucretsiz degisiyor 1683106784 Temellerini arayuzunu ogrenmek icin onur naci izleyebilirsin, ondan sonra onur naciizlemeyi birak cunku gereksiz uzun anlatiyor...
  4. RevenKalr

Adobe Premiere Fotoğraf Hareketlendirme

dpstum tutorial izleyerek öğren, ben öğretirsem aklında kalmaz. Videosunu izleyip deneme yanılma yöntemi en iyisi ama illa yardım et diyorsan ederim tabiiki
  5. RevenKalr

Adobe Premiere Fotoğraf Hareketlendirme

positionunu ayarlayacaksın, keyframe açıp istediğin noktaları istediğin saniyeler için seç.
  6. RevenKalr

Editör Arkadaşlar Bu Videoda ki overlay'ın İsmini Söyler misiniz ?

overlay bu, efekt değil
  7. RevenKalr

After Effects de Plugin için Yardım

kanka videoda gördüklerim motion tile Overlayler var onlar plugin değil shake var lightning twixtor bir kaç tane daha var da pluginlerin isimlerini aklımda tutamıyorum
  8. RevenKalr

After Effects de Plugin için Yardım

O isiklar plugin degil overlay Videodaki yani Shake falan da ucretsiz yok crackli var Crack paylasmak yasak forumda 1674057578 Bi kac isik gordum sag uste falan onlarda bi plugin ama ismi aklima gelmedi suan
  9. RevenKalr

Edit yapmak istiyorum hangi edit programını kullanabilirim ?

Premierden amv yapilmaz, premiere kurgu icin guzel program amv gibi isler icin degil 1673948420 Amv yapmak istiyorsan after effect sart bence
  10. RevenKalr

Adjustment Layerın tüm katmanlara etki etmesini istemiyorum ne yapmalıyım?

Profesyonel bir doktora yazıyorum şimdi o biliyorsa konuya dönerim birazdan :D
  11. RevenKalr

hepsini asağı taşı veya o katman adj layer e bağlanmıyor mu öyle dene
  12. RevenKalr

ad layeri kesip istediğin katmanın üst tarafına getir, sorunun çözülecektir. yapamıyorsan dc den yardım edeyim
  13. RevenKalr

Donanım arşivi - Redesign

Eline sağlık fakat donanım arşivi logosu gibi olmamış webteknoyu andırıyor :D
  14. RevenKalr

Adobe Photoshop CC 2019 Bellek kullanma sorunu

Crystal disk mark ile ssd hizini test eder misin? Birde hem dosya hem uygulamanin ssd de olduguna dikkat et
  15. RevenKalr

Ram kullaniminin artmasi normal Yavas aciliyor derken ne kadar yavas? Buyuk dosya aciyorsaniz surebilir biraz
  16. RevenKalr

Ssd n var mi?
  17. RevenKalr

Grafik Tasarım Eğitim Önerisi.

grafik tasarım ünisinden bahsediyorsan sadece diplomadan ibaret okuyan çok tanıdığım oldu. kendini youtube öğretilerinden vs. geliştirebilirsin etkili olur.
  18. RevenKalr

Olmayan edit yeteneğimle duvar kağıdı yaptım, nasıl olmuş?

o zaman güç kaynağında sıkıntı var ryzen 7 5800x3d öneririm
  19. RevenKalr

Olmayan edit yeteneğimle duvar kağıdı yaptım, nasıl olmuş?

driverların güncel mi? ekran kartın yanmış olabilir driverını güncelle
  20. RevenKalr

Hangi 3D çizim programını kullanmalıyım?

arkadaşlar 1 haftalık bir sürem var 3d çizim programı öğrenmem gerekiyor. yapacağım şey şekli kendi kafama göre bir kutu yapıp ona perde takma yeri içine lambaları koyabilmek için bölümler falan bide ayak tasarlayacağım. Blender solid ve catia adlı programları duymuştum hangisini 1 haftada...
Top Bottom