Mustafa tokmak
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Edit yapmak istiyorum ama ae gibi programlar pahalı olduğu için para veremem. Ücretsiz edit progra mı öneriniz var mı. Yapıcağım edit tarzı amv gibi birşeyler
kardeşim premier pro dan şaşma bana göre en iyi edit yapabileceğin program ayrıca param yok diyosan crack indir(kızmayın herkesin parası aynı değil)Edit yapmak istiyorum ama ae gibi programlar pahalı olduğu için para veremem. Ücretsiz edit progra mı öneriniz var mı. Yapıcağım edit tarzı amv gibi birşeyler
Premierden amv yapilmaz, premiere kurgu icin guzel program amv gibi isler icin degilkardeşim premier pro dan şaşma bana göre en iyi edit yapabileceğin program ayrıca param yok diyosan crack indir(kızmayın herkesin parası aynı değil)
Amv yapmak istiyorsan after effect sart benceEdit yapmak istiyorum ama ae gibi programlar pahalı olduğu için para veremem. Ücretsiz edit progra mı öneriniz var mı. Yapıcağım edit tarzı amv gibi birşeyler
Davinci Resolve kesinlikle After Effects'den daha iyi olduğu konular var bayaEdit yapmak istiyorum ama ae gibi programlar pahalı olduğu için para veremem. Ücretsiz edit progra mı öneriniz var mı. Yapıcağım edit tarzı amv gibi birşeyler