Donanım arşivi - Redesign

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
Selamlar valoranttan bıktığım için silmiştim baya da canım sıkılıyordu, foruma girdim rastgele etrafta dolaşırken DA'nın logosu gözüme çarptı hazır sıkılıyorken tam sırası dedim aldım elime fareyi canımız donanım arşivinin yılların logosunu yeniden tasarladım üzerine çok düşmediğim için markaya tam oturmuş bir tasarım olmadı pek ancak sonuç tatmin etti beni. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler.​
daforum.png

Son düzenleme:
hoş olmuş bro da text logodaki a ve o nun dolu olması sarmadı beni

Selamlar valoranttan bıktığım için silmiştim baya da canım sıkılıyordu, foruma girdim rastgele etrafta dolaşırken DA'nın logosu gözüme çarptı hazır sıkılıyorken tam sırası dedim aldım elime fareyi canımız donanım arşivinin yılların logosunu yeniden tasarladım üzerine çok düşmediğim için markaya tam oturmuş bir tasarım olmadı pek ancak sonuç tatmin etti beni. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler.​
Alıntıyı görüntüle
Eline sağlık fakat donanım arşivi logosu gibi olmamış
webteknoyu andırıyor :D

Alıntıyı görüntüle
simgenin O olan yere dahil olması çok daha iyi olurdu sence nedersin :D

hoş olmuş bro da text logodaki a ve o nun dolu olması sarmadı beni
1670270482265.png

seni mi kırıcam :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek eksiği LOgoya birlikte font'un da değşmesi gerekliydi bence.
değişti zaten :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

simgenin O olan yere dahil olması çok daha iyi olurdu sence nedersin :D
aklıma geldi de klişe geldi biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,643
Üyeler
184,478
Son üye