Neler Yeni

Donanım arşivi - Redesign

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Selamlar valoranttan bıktığım için silmiştim baya da canım sıkılıyordu, foruma girdim rastgele etrafta dolaşırken DA'nın logosu gözüme çarptı hazır sıkılıyorken tam sırası dedim aldım elime fareyi canımız donanım arşivinin yılların logosunu yeniden tasarladım üzerine çok düşmediğim için markaya tam oturmuş bir tasarım olmadı pek ancak sonuç tatmin etti beni. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler.​
Alıntıyı görüntüle
grafik tasarımcı olarak yorumlayacağım. sade şık güzel çalışmışsın. fakat bir noktayı kaçırmışsın. logo bir miktar göze çarpması gerekiyor. yani kompozisyon gibi ilk göze logo vuracak sonra type gelecek ve logotype cuk olacak gibi. niye diyeceksin göze bu kadar çarpması önemli diyeceksin. logo kısmı (yazı kısmı değil) küçültüldüğünde veya büyütüldüğünde kaybolmaması veya şişmemesi gerekiyor. ebat küçülünce logo ince type kalın kalmış. ufak bir kaç rutuşla akar he. ben beğendim eline sağlık.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
grafik tasarımcı olarak yorumlayacağım. sade şık güzel çalışmışsın. fakat bir noktayı kaçırmışsın. logo bir miktar göze çarpması gerekiyor. yani kompozisyon gibi ilk göze logo vuracak sonra type gelecek ve logotype cuk olacak gibi. niye diyeceksin göze bu kadar çarpması önemli diyeceksin. logo kısmı (yazı kısmı değil) küçültüldüğünde veya büyütüldüğünde kaybolmaması veya şişmemesi gerekiyor. ebat küçülünce logo ince type kalın kalmış. ufak bir kaç rutuşla akar he. ben beğendim eline sağlık.
tasarım kurallarını biliyorumda dediğim gibi öyle çok üzerine düşmedim sadece forumluk çıtır bi logo gibisinden ama dediğinizde haklısınız ki zaten müşterilerime hiyerarşik düzene ve tasarım ilkelerine uyarak tasarımlar yapıyorum. yorumunuz için teşekkür ederm :peepokalp:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Foto bozuk

Alıntıyı görüntüle
nasıl düzelticem bilmiyorum :ı

Son düzenleme:

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
tasarım kurallarını biliyorumda dediğim gibi öyle çok üzerine düşmedim sadece forumluk çıtır bi logo gibisinden ama dediğinizde haklısınız ki zaten müşterilerime hiyerarşik düzene ve tasarım ilkelerine uyarak tasarımlar yapıyorum. yorumunuz için teşekkür ederm :peepokalp:

nasıl düzelticem bilmiyorum :ı
açtım bendeymiş sıkıntı

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
hocam hiçbir bilgim yok kendi zevkimi söylüyorum sadece sonradan yapmışsın zaten a ve o nun içinin boş hali göze daha çok hitap ediyor, logonun konumu daha farklı bir yerde olabilir özellikle şuanki gibi kanal isminin içine güzel yerleştirilmiş ama gözden kaçmayan textler daha çok hoşuma gidiyor bu hali de gayet güzel şuan kullanılan logo kült ama çok eski duruyor bu sade ve modern olmuş

Shaco

80+ Bronze
öyle bi şey olacaksa tasarımın revizyona ihtiyacı var abdullah abi ne derse o sadıopkjaspıo
Daha modern duruyor bence belki bir kaç değişiklik gerekir ama fazlasına gerek yok.Emeğine sağlık.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut

Ysuflix

80+ Gold
hoşuma gitti açıkçası modern durmuş arkadaşın da dediği gibi

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,395
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Selamlar valoranttan bıktığım için silmiştim baya da canım sıkılıyordu, foruma girdim rastgele etrafta dolaşırken DA'nın logosu gözüme çarptı hazır sıkılıyorken tam sırası dedim aldım elime fareyi canımız donanım arşivinin yılların logosunu yeniden tasarladım üzerine çok düşmediğim için markaya tam oturmuş bir tasarım olmadı pek ancak sonuç tatmin etti beni. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler.​
Alıntıyı görüntüle
Eline sağlık çok hoş olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,739
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom