grafik tasarımcı olarak yorumlayacağım. sade şık güzel çalışmışsın. fakat bir noktayı kaçırmışsın. logo bir miktar göze çarpması gerekiyor. yani kompozisyon gibi ilk göze logo vuracak sonra type gelecek ve logotype cuk olacak gibi. niye diyeceksin göze bu kadar çarpması önemli diyeceksin. logo kısmı (yazı kısmı değil) küçültüldüğünde veya büyütüldüğünde kaybolmaması veya şişmemesi gerekiyor. ebat küçülünce logo ince type kalın kalmış. ufak bir kaç rutuşla akar he. ben beğendim eline sağlık.Selamlar valoranttan bıktığım için silmiştim baya da canım sıkılıyordu, foruma girdim rastgele etrafta dolaşırken DA'nın logosu gözüme çarptı hazır sıkılıyorken tam sırası dedim aldım elime fareyi canımız donanım arşivinin yılların logosunu yeniden tasarladım üzerine çok düşmediğim için markaya tam oturmuş bir tasarım olmadı pek ancak sonuç tatmin etti beni. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler.Alıntıyı görüntüle
tasarım kurallarını biliyorumda dediğim gibi öyle çok üzerine düşmedim sadece forumluk çıtır bi logo gibisinden ama dediğinizde haklısınız ki zaten müşterilerime hiyerarşik düzene ve tasarım ilkelerine uyarak tasarımlar yapıyorum. yorumunuz için teşekkür edermgrafik tasarımcı olarak yorumlayacağım. sade şık güzel çalışmışsın. fakat bir noktayı kaçırmışsın. logo bir miktar göze çarpması gerekiyor. yani kompozisyon gibi ilk göze logo vuracak sonra type gelecek ve logotype cuk olacak gibi. niye diyeceksin göze bu kadar çarpması önemli diyeceksin. logo kısmı (yazı kısmı değil) küçültüldüğünde veya büyütüldüğünde kaybolmaması veya şişmemesi gerekiyor. ebat küçülünce logo ince type kalın kalmış. ufak bir kaç rutuşla akar he. ben beğendim eline sağlık.
nasıl düzelticem bilmiyorum :ı
açtım bendeymiş sıkıntıtasarım kurallarını biliyorumda dediğim gibi öyle çok üzerine düşmedim sadece forumluk çıtır bi logo gibisinden ama dediğinizde haklısınız ki zaten müşterilerime hiyerarşik düzene ve tasarım ilkelerine uyarak tasarımlar yapıyorum. yorumunuz için teşekkür ederm
Mesaj otomatik birleştirildi:
nasıl düzelticem bilmiyorum :ı
O zaman logo degissinGüzel duruyor eline sağlık.
Daha modern duruyor bence belki bir kaç değişiklik gerekir ama fazlasına gerek yok.Emeğine sağlık.öyle bi şey olacaksa tasarımın revizyona ihtiyacı var abdullah abi ne derse o sadıopkjaspıo
Eline sağlık çok hoş olmuşSelamlar valoranttan bıktığım için silmiştim baya da canım sıkılıyordu, foruma girdim rastgele etrafta dolaşırken DA'nın logosu gözüme çarptı hazır sıkılıyorken tam sırası dedim aldım elime fareyi canımız donanım arşivinin yılların logosunu yeniden tasarladım üzerine çok düşmediğim için markaya tam oturmuş bir tasarım olmadı pek ancak sonuç tatmin etti beni. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum saygılar sevgiler.Alıntıyı görüntüle