Arama sonuçları: *

1. Squirtle48

Kara kalem doğa resmi

Size şöyle tavsiye vereyim, amacım sizi kırmak değil. Mesela ev yapmışsınız gayet dengeli duruyor. Buna yavaştan biraz çatı ekleyin, pencereleri daha dengeli ve biraz daha pencereye benzeyecek şekilde yapmaya çalışın. Onun dışında akarsu yapmışsınız. Bize bir akış yönü için suyun aktığını...
  2. Squirtle48

Kara kalem doğa resmi

Bence pek olmamış. Daha fazla geliştirmen lazım kendini. Birde ağaca afro saç takmak yerine daha iyi çizilebilirmiş. :D
  3. Squirtle48

Kişisel Çalışmalarım ( Adobe Photoshop)

Kullanabilirsiniz. İşin içine girince öğreniyorsunuz ya zamanla. Pat diye olmuyor tabi, deneyim kazandıkça ilerliyorsunuz. Yapabilirsiniz. Ben autocad'i ilk öğrendiğim zamanı hatırlıyorum. Ne kanser olmuştum. 3d Printler den bıçak kılıç vs basmak istiyordum kendi tasarımlarım olan. Bunun için...
  4. Squirtle48

Bence gayet iyiler ilk çalışmalarınızsa bide çok çok iyi. Çizmeye editlemeye devam ettikçe kendinizi geliştirirsiniz zaten, daha da iyi yerlere gelirsiniz.
  5. Squirtle48

Gayet başarı ve güzel olmuş. Başarılarının devamını dilerim. (y) Bir kaç eksiğin var gibi. 2. resimde ki at nedense bana böyle sonradan konmuş gibi geldi, yani sanki o resime ait değilmiş gibi, ama onun dışındakilerde öyle bir durum söz konusu değil.
Top Bottom