Adam fikrini söylemiş kötü mü? İfade özgürlüğü denen bir şey var. Ama neden kötü olduğunu yazmamış orası ayrı.
ben de yapıcı konuşmadığı için tepki gösterdim.
Dostum böyle bir eleştiri yapmana hiçbir şey demem hatta seni takdir ederim. Fakat kötü olmuş deyip bırakmak hem arkadaşın moralini bozar hem de kırıcı olur. Bence fena olmamış. Tahmin ederim ki yeni başlamış bir arkadaşımız. Bu nedenle senin dediğin gibi youtube aracılığı ile el alıştırma videolarına bakabilir. Ayrıca tonlamaları daha doğru yapmak için çizim kalemleri alabilirsin. Böyle bir eleştiri yaptığın sürece bir şey demem ama. "Kötü olmuş" veya "olmamış" dersen kırıcı olursun. Tabii fikrini belirtebilirsin. Buna bir şey diyemem ama deme üslubu hoş değildi bazı arkadaşların. Ben buna takıldım. İyi günler dilerim.Dostum olmamış, göze hitap etmiyor.
Yaptığın çizim karakalemden ziyade normal bir çizime hafif siyah kalem sürülmüş gibi. Büyük ihtimal ya yaşın küçük ya da yeni başlamışsın. Karakalem için uygun kalemler var, onları deneyebilirsin. Ayrıca internet üzerinde bir sürü kaynak var kendini geliştirebileceğin, istersen atarım. Videolar izleyerek elini alıştırırsan kendine çok şey katarsın. Burada çoğu kişi iyi, güzel diye yorum yapmış fakat kimse bir öneride bulunmamış. Doğru bulmuyorum, ben neden kötü olduğunu açıkladıysam siz de nesinin güzel olduğunu bana anlatın rica ediyorum. İyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Yasin Koçak @Sucuk:Ekmek @DENI2 @ekremabi
Vaktim yoktu maalesef o yazdığım yorumu tamamlayamadan attım, benim de hatam var fakat iyi olmuş yazana kızgın atılmıyorsa kötü olmuş yazana da atılması saçma geliyor bana.Dostum böyle bir eleştiri yapmana hiçbir şey demem hatta seni takdir ederim. Fakat kötü olmuş deyip bırakmak hem arkadaşın moralini bozar hem de kırıcı olur. Bence fena olmamış. Tahmin ederim ki yeni başlamış bir arkadaşımız. Bu nedenle senin dediğin gibi youtube aracılığı ile el alıştırma videolarına bakabilir. Ayrıca tonlamaları daha doğru yapmak için çizim kalemleri alabilirsin. Böyle bir eleştiri yaptığın sürece bir şey demem ama. "Kötü olmuş" veya "olmamış" dersen kırıcı olursun. Tabii fikrini belirtebilirsin. Buna bir şey diyemem ama deme üslubu hoş değildi bazı arkadaşların. Ben buna takıldım. İyi günler dilerim.
Bence pek olmamış. Daha fazla geliştirmen lazım kendini.dün akşam yapmış olduğum doğa veya manzara resmi nasıl olmuş.
geliştirmeye uğraşıyorum deniyorum bir telefonun kamerasından çok fark var.Bence pek olmamış. Daha fazla geliştirmen lazım kendini.
Birde ağaca afro saç takmak yerine daha iyi çizilebilirmiş.
Fikir belirtmiş.Kötü olmuş.
Güzel resim olmuşdün akşam yapmış olduğum doğa veya manzara resmi nasıl olmuş.
Perspektif diye bir şey var biliyor musun, bilmemGüzel olmuş,eline sağlık
Ağaç evden bile çok daha büyük
Ağacı birazcık daha küçültebilirdin
Size şöyle tavsiye vereyim, amacım sizi kırmak değil.geliştirmeye uğraşıyorum deniyorum bir telefonun kamerasından çok fark var.