Neler Yeni

Kara kalem doğa resmi

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Oldukça güzel olmuş, eline sağlık.
Uzaktaki ağaçlar hoş duruyor da yakındaki farklı şekilde yapılsaymış daha iyi olabilirmiş bence... Bence daha çok yapraklı olsaymış daha iyi gözükürmüş yakındaki.

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz
Ben şimdi çıkıyorum yakında başka bir konuda görüşürüz bidaki resmine geçiyorum şimdi.

bg1650

80+
Dostum olmamış, göze hitap etmiyor.
Yaptığın çizim karakalemden ziyade normal bir çizime hafif siyah kalem sürülmüş gibi. Büyük ihtimal ya yaşın küçük ya da yeni başlamışsın. Karakalem için uygun kalemler var, onları deneyebilirsin. Ayrıca internet üzerinde bir sürü kaynak var kendini geliştirebileceğin, istersen atarım. Videolar izleyerek elini alıştırırsan kendine çok şey katarsın. Burada çoğu kişi iyi, güzel diye yorum yapmış fakat kimse bir öneride bulunmamış. Doğru bulmuyorum, ben neden kötü olduğunu açıkladıysam siz de nesinin güzel olduğunu bana anlatın rica ediyorum. İyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Yasin Koçak @Sucuk:Ekmek @DENI2 @ekremabi

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak
Dostum olmamış, göze hitap etmiyor.
Yaptığın çizim karakalemden ziyade normal bir çizime hafif siyah kalem sürülmüş gibi. Büyük ihtimal ya yaşın küçük ya da yeni başlamışsın. Karakalem için uygun kalemler var, onları deneyebilirsin. Ayrıca internet üzerinde bir sürü kaynak var kendini geliştirebileceğin, istersen atarım. Videolar izleyerek elini alıştırırsan kendine çok şey katarsın. Burada çoğu kişi iyi, güzel diye yorum yapmış fakat kimse bir öneride bulunmamış. Doğru bulmuyorum, ben neden kötü olduğunu açıkladıysam siz de nesinin güzel olduğunu bana anlatın rica ediyorum. İyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Yasin Koçak @Sucuk:Ekmek @DENI2 @ekremabi
Dostum böyle bir eleştiri yapmana hiçbir şey demem hatta seni takdir ederim. Fakat kötü olmuş deyip bırakmak hem arkadaşın moralini bozar hem de kırıcı olur. Bence fena olmamış. Tahmin ederim ki yeni başlamış bir arkadaşımız. Bu nedenle senin dediğin gibi youtube aracılığı ile el alıştırma videolarına bakabilir. Ayrıca tonlamaları daha doğru yapmak için çizim kalemleri alabilirsin. Böyle bir eleştiri yaptığın sürece bir şey demem ama. "Kötü olmuş" veya "olmamış" dersen kırıcı olursun. Tabii fikrini belirtebilirsin. Buna bir şey diyemem ama deme üslubu hoş değildi bazı arkadaşların. Ben buna takıldım. İyi günler dilerim. :)

bg1650

80+
Dostum böyle bir eleştiri yapmana hiçbir şey demem hatta seni takdir ederim. Fakat kötü olmuş deyip bırakmak hem arkadaşın moralini bozar hem de kırıcı olur. Bence fena olmamış. Tahmin ederim ki yeni başlamış bir arkadaşımız. Bu nedenle senin dediğin gibi youtube aracılığı ile el alıştırma videolarına bakabilir. Ayrıca tonlamaları daha doğru yapmak için çizim kalemleri alabilirsin. Böyle bir eleştiri yaptığın sürece bir şey demem ama. "Kötü olmuş" veya "olmamış" dersen kırıcı olursun. Tabii fikrini belirtebilirsin. Buna bir şey diyemem ama deme üslubu hoş değildi bazı arkadaşların. Ben buna takıldım. İyi günler dilerim. :)
Vaktim yoktu maalesef o yazdığım yorumu tamamlayamadan attım, benim de hatam var fakat iyi olmuş yazana kızgın atılmıyorsa kötü olmuş yazana da atılması saçma geliyor bana.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
dün akşam yapmış olduğum doğa veya manzara resmi nasıl olmuş.
Bence pek olmamış. Daha fazla geliştirmen lazım kendini.
Birde ağaca afro saç takmak yerine daha iyi çizilebilirmiş. :D

Alı Yldz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
ali yıldız
Instagram
PgYldz
Bence pek olmamış. Daha fazla geliştirmen lazım kendini.
Birde ağaca afro saç takmak yerine daha iyi çizilebilirmiş. :D
geliştirmeye uğraşıyorum deniyorum bir telefonun kamerasından çok fark var.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Metehan Akyalı
geliştirmeye uğraşıyorum deniyorum bir telefonun kamerasından çok fark var.
Size şöyle tavsiye vereyim, amacım sizi kırmak değil.
Mesela ev yapmışsınız gayet dengeli duruyor. Buna yavaştan biraz çatı ekleyin, pencereleri daha dengeli ve biraz daha pencereye benzeyecek şekilde yapmaya çalışın.
Onun dışında akarsu yapmışsınız. Bize bir akış yönü için suyun aktığını hissettirecek motifler ekleyin. O su aksın.
Çizdiğiniz dağlar hiç fena durmuyor, sadece biraz daha belirgin yapmanızda fayda var, çok soluk kalmış arkada.
Birde sağ öndeki ağaç hiç olmamış. Onun üstünde biraz daha oynamanızı tavsiye ederim.
Bir ufak detay daha verecek olursam, çizdiğiniz evin sağına soluna bir yerlere yol tarzında birşeyler yapabilirsiniz. Eve gelen bir yol olmalı sonuçta.
Patika tarzı bile olur ama garaj olduğu için yolda olması şart gibi.

Top Bottom