Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Bu şembolü nasıl siyah beyaz yapabilirim?

Mürekepsiz yazıcıda çıkar :D
  2. Yusufx

Youtube banneri telefonda boyutu çok kötü.

Gene anlamadım ki çünkü hepsine ayrı ayrı koyamıyorsun mesela gidip düşük boyuta fotoğraf koyim telefon için bu sefer bilgisayarda uyumsuz olucak tam terside olmuyor kafam yandı.
  3. Yusufx

Youtube banneri telefonda boyutu çok kötü.

Birisi için banner yaptım ama bilgisayarda tam uyuyor güzel telefonda sadece ortası gözüküyor çok kötü nasıl telefona uygun şekilde ayarlanabilir?
  4. Yusufx

Edit Yapmayı Öğrenmek İstiyorum.

Kaliteli edit programı istiyorsan premier pro tavsiye ederim ama başlangıç için zorlayıcı gelebilir öğreten tavsiye olarak onur naci öz türkler olabilir.
  5. Yusufx

Tasarımım nasıl olmuş?

Başarıların devamını diliyorum çok güzel olmuş eline saglik tam telefon arka planları gibi bence bir sayfa aç Instagram falan reels çek iyi etkileşim kazanırsın telefon arka planları pc arka planları olarak kullanır millet
  6. Yusufx

Youtubeye After Effect ile Video hazırlamak

Hepsiyle yaparsın onu web camide obsle ekleyebilirsin zaten diğer şeyler için filmora daha basit geliyor bana ama ücretli o capcut hem ücretsiz hemde yazılar olsun falan çok şeyi var effect dolu zaten içi tavsiye ederim.
  7. Yusufx

Youtubeye After Effect ile Video hazırlamak

Filmora, Capcut gibi bir sürü uygulama var dediğin şeyler çok profosyonel edit olmadığı için affter effects gerekmez aslında bende yükledim dün çok zor saldım :D
  8. Yusufx

Adobe Photoshop'a 60 TL/ay verilir mi?

Verilir, korsan içinde photopea gibi siteler var ücretsiz photshop gibi yani hobi niyetinese oda iyi.
  9. Yusufx

Adobe Photoshop plan farklılıkları

Soldaki bulut depolama galiab diğeri bildiğin program.
  10. Yusufx

Manipülasyon Çalışmalarım Photoshop

Eline sağlık çok iyi.
  11. Yusufx

Photoshop çalışmam nasıl olmuş?

Eline sağlıkta yazı çok okunmuyor gibi.
Top Bottom