Verilir.Adobe Photoshop aylık planı 62 TL. Değer mi? Korsan kullanmak istemiyorum. Öğrenmek istiyorum. Sizce almalı mıyım?
Yani para kazanmak gibi bir derdim yok. Hobi niyetine yapmak istiyorum. Depresyon sürecimi atlatmak için artık hobi yapmam gerekiyor. Ben de photoshopu düşündüm.Eğer para kazanacaksanız ya da kendinizi geliştirip hopi niyetine kullanacaksanız tabi ki verilir. 62 TL para değil artık. 1 tavuk döner 1 kola parası.
duruma bağlı verilir ben adobe karşıyım lazım olmadıkça almam hiç bir ürününüAdobe Photoshop aylık planı 62 TL. Değer mi? Korsan kullanmak istemiyorum. Öğrenmek istiyorum. Sizce almalı mıyım?
Kendini geliştirmek isteyen insan neden vermesin. Yaşı genç olan arkadaşlar daha çok ilgi duymalı bu tarz programlara.Abdullah bile çalışma arkadaşı arıyor bu konularda.ÖğrenilmeliAdobe Photoshop aylık planı 62 TL. Değer mi? Korsan kullanmak istemiyorum. Öğrenmek istiyorum. Sizce almalı mıyım?
creative cloud 80-100 tl arasındayken verilmez. Ek olarak 600 TL'ye yıllık lisansta alabilirsin yine creativecloud yani tüm adobe uygulamaları varAdobe Photoshop aylık planı 62 TL. Değer mi? Korsan kullanmak istemiyorum. Öğrenmek istiyorum. Sizce almalı mıyım?
Verilir, korsan içinde photopea gibi siteler var ücretsiz photshop gibi yani hobi niyetinese oda iyi.Adobe Photoshop aylık planı 62 TL. Değer mi? Korsan kullanmak istemiyorum. Öğrenmek istiyorum. Sizce almalı mıyım?
Creative Cloud 80-100 TL değiş işte sıkıntı orada.creative cloud 80-100 TL arasındayken verilmez. Ek olarak 600 TL'ye yıllık lisansta alabilirsin yine creativecloud yani tüm adobe uygulamaları var