Neler Yeni

Adobe Photoshop'a 60 TL/ay verilir mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Adobe Photoshop aylık planı 62 TL. Değer mi? Korsan kullanmak istemiyorum. Öğrenmek istiyorum. Sizce almalı mıyım?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Furkan Görür
Eğer para kazanacaksanız ya da kendinizi geliştirip hopi niyetine kullanacaksanız tabi ki verilir. 62 tl para değil artık. 1 tavuk döner 1 kola parası.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer para kazanacaksanız ya da kendinizi geliştirip hopi niyetine kullanacaksanız tabi ki verilir. 62 TL para değil artık. 1 tavuk döner 1 kola parası.
Yani para kazanmak gibi bir derdim yok. Hobi niyetine yapmak istiyorum. Depresyon sürecimi atlatmak için artık hobi yapmam gerekiyor. Ben de photoshopu düşündüm.

milenix

80+ Gold
Adobe Photoshop aylık planı 62 TL. Değer mi? Korsan kullanmak istemiyorum. Öğrenmek istiyorum. Sizce almalı mıyım?
duruma bağlı verilir ben adobe karşıyım lazım olmadıkça almam hiç bir ürününü

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Adobenin cloud servisi vardı üniversite öğrencilerine indirimli fiyatı vardı galiba ona da bakmanızı tavsiye ederim içerisinde bir çok adope programı var.Yani ilerde photoshop dışında iş yapmak isterseniz diye söylüyorum.Onun dışında 62 TL artık para değil gerçektende birgün dışarıya çıkılmaz ise veyahut 2 gün zaten o paradan daha fazlası cepte kalıyor.

SadeceSeyf

80+ Gold
Kendini geliştirmek isteyen insan neden vermesin. Yaşı genç olan arkadaşlar daha çok ilgi duymalı bu tarz programlara.Abdullah bile çalışma arkadaşı arıyor bu konularda.Öğrenilmeli

whisper snow

80+ Silver
Verilir tabii ki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Blender ve Daz3D de öneririm

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,596
İsim
Memati Baş
arada girip Ronaldo ile Messi'yi öpüştürüp geri kapatacaksan verilmez ama düzenli kullanacaksan,kendini geliştireceksen verilir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
creative cloud 80-100 tl arasındayken verilmez. Ek olarak 600 TL'ye yıllık lisansta alabilirsin yine creativecloud yani tüm adobe uygulamaları var

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Verilir, korsan içinde photopea gibi siteler var ücretsiz photshop gibi yani hobi niyetinese oda iyi.

Top Bottom