hocam astronotun yansıması neden atmosfer ile çok farklı?Uzun zamandır hobi amaçlı Photoshop ile uğraşıyorum. Böyle bir çalışma yaptım kendimi geliştirmek için yoruma ihtiyacım var.
Daha eklemeler yapacaktım ama PSD dosyasını kurtaramadım maalesef.
Alıntıyı görüntüle
Türkler uzayamı çıktı knkNeden Amerika bayrağı
tamamda dayılar görse seni terörist ilan ederTürkler uzayamı çıktı knk
Haklı isyanonun haricinde güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
tamamda dayılar görse seni terörist ilan eder
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve AKP oy verenler
Bence orantı olarak bi gariplik var. O gelen el abimize göre aşırı büyük kalmış, ha dersen ki o orada ilahi birşeyi yada gücü temsil ediyor bence, elinde tuttuğu o kelebek (ki bence masumiyeti temsil eder gibi olmuş) en azından o bi tık daha küçültülerek daha dikkat çekici ve hoş olabilirmiş bide uzak odaklı bir şey sonuçta arkadaki bulutlar olmamalıydı bence ondansa arkada sonsuz karanlık veya göktaşları koyabilirdin. Bide Astranotun cam olan kafasındakki kısma karşısındaki cismin balık gözü bakış açısı ile- sonuçta oval cam olduğu için öyle yansıması lazım- yansıma vermen gerekirdi. Genel bakışta ta muhtemelen eli sonradan eklemişsin ana fotoya o çok net duruyorken diğer dikkat çeken şeyleri çok arkada bırakmış aşırı kalite farkı var piksel olarak.Uzun zamandır hobi amaçlı Photoshop ile uğraşıyorum. Böyle bir çalışma yaptım kendimi geliştirmek için yoruma ihtiyacım var.
Daha eklemeler yapacaktım ama PSD dosyasını kurtaramadım maalesef.
Alıntıyı görüntüle
hocam astronotun yansıması neden atmosfer ile çok farklı?
Hepsini düzeltmeyi planlıyordum ama dediğim gibi yarım kaldı PSD dosyasını kaydedemedim. Öyle bir talihsizlik yaşandı.Bence orantı olarak bi gariplik var. O gelen el abimize göre aşırı büyük kalmış, ha dersen ki o orada ilahi birşeyi yada gücü temsil ediyor bence, elinde tuttuğu o kelebek (ki bence masumiyeti temsil eder gibi olmuş) en azından o bi tık daha küçültülerek daha dikkat çekici ve hoş olabilirmiş bide uzak odaklı bir şey sonuçta arkadaki bulutlar olmamalıydı bence ondansa arkada sonsuz karanlık veya göktaşları koyabilirdin. Bide Astranotun cam olan kafasındakki kısma karşısındaki cismin balık gözü bakış açısı ile- sonuçta oval cam olduğu için öyle yansıması lazım- yansıma vermen gerekirdi. Genel bakışta ta muhtemelen eli sonradan eklemişsin ana fotoya o çok net duruyorken diğer dikkat çeken şeyleri çok arkada bırakmış aşırı kalite farkı var piksel olarak.
Ben koymadım orijinal modelde vardı Gözümden kaçmış ama düzeltilebilir çok zor bir şey değil o.Neden Amerika bayrağı
Teşekkürler hocam denenebilir.Başarıların devamını diliyorum çok güzel olmuş eline saglik tam telefon arka planları gibi bence bir sayfa aç Instagram falan reels çek iyi etkileşim kazanırsın telefon arka planları pc arka planları olarak kullanır millet