Neler Yeni

Tasarımım nasıl olmuş?

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
1
Uzun zamandır hobi amaçlı Photoshop ile uğraşıyorum. Böyle bir çalışma yaptım kendimi geliştirmek için yoruma ihtiyacım var.
Daha eklemeler yapacaktım ama PSD dosyasını kurtaramadım maalesef.
untitled.png

somhaster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Abdülhalik
Uzun zamandır hobi amaçlı Photoshop ile uğraşıyorum. Böyle bir çalışma yaptım kendimi geliştirmek için yoruma ihtiyacım var.
Alıntıyı görüntüle
hocam astronotun yansıması neden atmosfer ile çok farklı?

Berkarda

80+ Silver
onun haricinde güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkler uzayamı çıktı knk
tamamda dayılar görse seni terörist ilan eder

Ve AKP oy verenler

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
onun haricinde güzel

tamamda dayılar görse seni terörist ilan eder

Ve AKP oy verenler
Haklı isyan

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER
Alıntıyı görüntüle
Bence orantı olarak bi gariplik var. O gelen el abimize göre aşırı büyük kalmış, ha dersen ki o orada ilahi birşeyi yada gücü temsil ediyor bence, elinde tuttuğu o kelebek (ki bence masumiyeti temsil eder gibi olmuş) en azından o bi tık daha küçültülerek daha dikkat çekici ve hoş olabilirmiş bide uzak odaklı bir şey sonuçta arkadaki bulutlar olmamalıydı bence ondansa arkada sonsuz karanlık veya göktaşları koyabilirdin. Bide Astranotun cam olan kafasındakki kısma karşısındaki cismin balık gözü bakış açısı ile- sonuçta oval cam olduğu için öyle yansıması lazım- yansıma vermen gerekirdi. Genel bakışta ta muhtemelen eli sonradan eklemişsin ana fotoya o çok net duruyorken diğer dikkat çeken şeyleri çok arkada bırakmış aşırı kalite farkı var piksel olarak.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Bence yapay zeka işine yönel. Yapay zeka çok daha iyi tasarımlar oluşturuyor. Yapay zekayı kullanarak çok daha iyi tasarımlar yapabilirsin.

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
1
hocam astronotun yansıması neden atmosfer ile çok farklı?
Bence orantı olarak bi gariplik var. O gelen el abimize göre aşırı büyük kalmış, ha dersen ki o orada ilahi birşeyi yada gücü temsil ediyor bence, elinde tuttuğu o kelebek (ki bence masumiyeti temsil eder gibi olmuş) en azından o bi tık daha küçültülerek daha dikkat çekici ve hoş olabilirmiş bide uzak odaklı bir şey sonuçta arkadaki bulutlar olmamalıydı bence ondansa arkada sonsuz karanlık veya göktaşları koyabilirdin. Bide Astranotun cam olan kafasındakki kısma karşısındaki cismin balık gözü bakış açısı ile- sonuçta oval cam olduğu için öyle yansıması lazım- yansıma vermen gerekirdi. Genel bakışta ta muhtemelen eli sonradan eklemişsin ana fotoya o çok net duruyorken diğer dikkat çeken şeyleri çok arkada bırakmış aşırı kalite farkı var piksel olarak.
Hepsini düzeltmeyi planlıyordum ama dediğim gibi yarım kaldı PSD dosyasını kaydedemedim. Öyle bir talihsizlik yaşandı.
O ele gelirsek astronotu küçük bir çocuk olarak düşündüm o yüzden el o kadar büyük gözüküyor. Sadece el değil diğer öğeler de sonradan ekledim ama çözünürlük farkı göze batmış evet.

Neden Amerika bayrağı
Ben koymadım orijinal modelde vardı :D Gözümden kaçmış ama düzeltilebilir çok zor bir şey değil o.

Son düzenleme:

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Tasarım baya hoşuma gitti ama eli robot değilde insan eli yapsaydın gene astronot kıyafetinde yapsaydın daha iyi olurdu bence + kelebeğin saçtığı ışık astronotun kaskında daha iyi bir yansıma yapabilirdi

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Başarıların devamını diliyorum çok güzel olmuş eline saglik tam telefon arka planları gibi bence bir sayfa aç Instagram falan reels çek iyi etkileşim kazanırsın telefon arka planları pc arka planları olarak kullanır millet

Waltuh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
1
Başarıların devamını diliyorum çok güzel olmuş eline saglik tam telefon arka planları gibi bence bir sayfa aç Instagram falan reels çek iyi etkileşim kazanırsın telefon arka planları pc arka planları olarak kullanır millet
Teşekkürler hocam denenebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,797
Üyeler
161,346
Son üye
Emirhank17
Top Bottom