Arama sonuçları: *

1. N

Pc de kullandığım pp yi nası telefona uygun hale getiririm

photoshop vb programla yabilirsin. telefonlarda sığdır, kirp gibi secenekler olmalı ordanda yapabilirsin. telefonlar icin resim düzenleme programları var onlarda olur
  2. N

Grafik tasarım üniversiteleri neden bu kadar amatör?

aslında 5-10 yıl grafik tasarrımda çalışan kişileri öğretici yapmak gerekiyor. 2 program öğrenen sırf sınav kazanabiliyor diye üni'de öğretici oluyor gerçekten komik. bir de müfredat saçmalığı var eski program koyup boş boş oyalıyorlar öğrenciyi
  3. N

Grafik tasarıma nasıl başlanır?

kendi içinde efect mevcut yapabilirsin ama genelde kullanıcılar örneğin blenderda 3d karakter veya ev falan ciziyor after effect atıp orda effect veriyorlar. kendi içince efekt yeri mevcut tabii ordan da efect vrebiliyorsun grafik çizim tableti ile cizim yapabilirsin cizim için önce 2d başla...
  4. N

internetten blender ücretsizdir 3ds max ücetli. adobe maya filmler ve ileri düzey kullanıcılar için acaip pahalı crackli bulabilirsin tabi (maymunlar cehennemi vb bir çok ünlü gerçekci 3d filmler maya ile yapılıyor. lol oyunudaki karekterler bununla tasarlanmıştır). googlede blender veya 3ds max...
  5. N

adı üzerind grafik tasarrım. photoshop öğren kalemle yazı tahtası var onu al kendin resim ciz. 3d cizimi yapacaksan adobe maya, blender, 3ds max öğren.
  6. N

After Effect alternatifi uygulama var mı?

after effect öğrenmen daha iyi olur crackle gitsin virüsüne katlanmalısın artık. az virüslü crackler var fullprogram indir gibi siteler genelde zararsız virüslü atıyor. rklam virüsü falan oluyor onuda malware yükleyip silebiliyorsun. alternatif var ama youtubede eğitim falan bulman zor olur...
  7. N

video edit programı önerisi

after effeck veya premier pro ayda 180tl falan ama öğrenci planı seçersen direk veriyorlar belge bazen isiyotlar çoğu zaman istemiyorlar. ayda 80tl oluyor fiyat yani yıllık 960tl oluyor. crackli öğren bnce işini gör para olunca satın alırsın. profesyonel ve gleceğe yönelik olarak bence bunu...
  8. N

bütçeyi şuan boş ver ya capcut kullan yada adobe premier pro crackli indir öğren ilerde de lazım olur. işinden iyice kazanınca fullunü alırsın. profesyonel video edit, efeckt falanda yapabilirsin iyice öğrenince öğrenmek zaman alıyor ama yapabileceklerinin sınırı yok. ünlü firmalar bile...
  9. N

o paraya program zor. camtasia 2020 crackleyip kullanabilirsin. after effeck ve adobe premier pro baya özellikli uzmanlar için öneririm sadece short için uğraşma bununla. ücretsiz olarak ALINTIDIR yanlış hatırlamıyorsam wondershare kullanmıştım basit işler için fena sayılmaz PC için En İyi...
  10. N

Adobe Photoshop 2023 eğitim seti önerisi alabilir miyim?

eğitim setleri uzmanlığa ulaştırmaz seni sadece hangi tools ile(araçlarla) neler yapabileceğini basitçe gösterir. youtubede gerçekten işi bilen kişiler var bir çok video izleyip yaptıklarını yaparak uzman olursun eğitim setleri yüzeysel bilgi içerir genelde uygulama için sürekli kim ne yapıyor...
  11. N

KİMLİK DÜZENLEME FAKE

bara niye gireceksin bekle 1 sene işin ne. adam şikayet etmez anlasa da ama kanunen az olsa da bir cezası var.
  12. N

nasıl sahte karne yapabilirim

kırtasiyelerde var baya güzel tarıyor onlar söyle taratıp sana fotoğraf olarak versinler evde düzenle sonra kırtasiye git renkli yazıcıdan çıkart o resmi
  13. N

nasıl sahte karne yapabilirim

karneyi tarayıcıda tarat resim olarak kaydet bilgisayara photoship kullanarak değerleri değiştir. yazıcıdan renkli çıktı al
  14. N

Adobe After Efects Boyama Yardımı

kırmızı yada beyaz bir üçgen çizip evin ustunde gezdirirsen opaklik(şeffaflik) verirsen istediğin olur sanirim
Top Bottom