Grafik tasarlayarak baslayabilirsin knkGrafik tasarım öğrenmek istiyorum. Nasıl başlamalıyım?
12500h, 3050ti ve 16 gb 4800mhz yeterli midir?
3d çizim olarak düşünüyorum bahsettiğiniz programlara nasıl erişebilirim?adı üzerind grafik tasarrım. photoshop öğren kalemle yazı tahtası var onu al kendin resim ciz.
3d cizimi yapacaksan adobe maya, blender, 3ds max öğren.
internetten blender ücretsizdir 3ds max ücetli. adobe maya filmler ve ileri düzey kullanıcılar için acaip pahalı crackli bulabilirsin tabi (maymunlar cehennemi vb bir çok ünlü gerçekci 3d filmler maya ile yapılıyor. lol oyunudaki karekterler bununla tasarlanmıştır). googlede blender veya 3ds max yazarsan çıkar. ücretsiz ve bilindik olduklarından internette epey ders ve uygulama videoları bulabilirsin. ortalama 1 yıl iyice uğraşırsan epey öğrenirsin3d çizim olarak düşünüyorum bahsettiğiniz programlara nasıl erişebilirim?
bahsettiğiniz programlarla fotoğraflar düzenleyebilir miyim? sadece çizim olarak düşünmüyorum efektler düzenlemeler de düşünüyoruminternetten blender ücretsizdir 3ds max ücetli. adobe maya filmler ve ileri düzey kullanıcılar için acaip pahalı crackli bulabilirsin tabi. googlede blender veya 3ds max yazarsan çıkar. ücretsiz ve bilindik olduklarından internette epey ders ve uygulama videoları bulabilirsin. ortalama 1 yıl iyice uğraşırsan epey öğrenirsin
Fotoğraflar 2 boyutludur, düzenlemek için Adobe Photoshop, Adobe Illustrator gibi uygulamaları tercih edebilirsin.bahsettiğiniz programlarla fotoğraflar düzenleyebilir miyim? sadece çizim olarak düşünmüyorum efektler düzenlemeler de düşünüyorum
evet daha çok adobe photoshop ve illustrator kullanmayı tercih etmem gerektiğini düşünüyordum ama bilgim yoktu. bu programları nereden bulabilirim? ücretsiz olması iyi olur veya crack de olur. bilginiz var sanırım yardımcı olmanızı rica ediyorumFotoğraflar 2 boyutludur, düzenlemek için Adobe Photoshop, Adobe Illustrator gibi uygulamaları tercih edebilirsin.
Ayrıca elindeki sistem başlangıç için fazlasıyla yeterlidir. Şahsen 1050ti ve i7 8. Nesil ile 4 yıldır orta düzey CAD/CAM tasarımları yapıyorum, yeni yükseltme ihtiyacı hissettim.
kendi içinde efect mevcut yapabilirsin ama genelde kullanıcılar örneğin blenderda 3d karakter veya ev falan ciziyor after effect atıp orda effect veriyorlar. kendi içince efekt yeri mevcut tabii ordan da efect vrebiliyorsunbahsettiğiniz programlarla fotoğraflar düzenleyebilir miyim? sadece çizim olarak düşünmüyorum efektler düzenlemeler de düşünüyorum
3 boyutluya geçmeden önce çizim yeteneğinin gelişkin olduğuna kanaat getirmeni öneririm. 2 boyutlu çizimlerde de perspektife ve 3 boyut algısına dikkat ederek çizimlerini yap. Resme uzaktan baktığında şekilsiz olmamalı oran orantı çerçevesinde kalmaya dikkat et. Gerekirse forumda paylaş yorum iste, eleştirileri kabul et.evet daha çok adobe photoshop ve illustrator kullanmayı tercih etmem gerektiğini düşünüyordum ama bilgim yoktu. bu programları nereden bulabilirim? ücretsiz olması iyi olur veya crack de olur. bilginiz var sanırım yardımcı olmanızı rica ediyorum