Neler Yeni

video edit programı önerisi

777Clem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Seyit Yılmaz
selam ben youtube shorts videoları yapıyorum ve kaliteli bir program lazım bütçem 70 tl

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
o paraya program zor. camtasia 2020 crackleyip kullanabilirsin. after effeck ve adobe premier pro baya özellikli uzmanlar için öneririm sadece short için uğraşma bununla.
ücretsiz olarak ALINTIDIR
yanlış hatırlamıyorsam wondershare kullanmıştım basit işler için fena sayılmaz

PC için En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları​

• WorkinTool Video Editor - VidClipper
  • Windows Movie Maker
  • DaVinci Resolve
  • Avidemux
  • VSDC Free Video Editor
  • VirtualDub
  • Wondershare Video Editor
  • VideoPad Video Editor

777Clem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Seyit Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o paraya program zor. camtasia 2020 crackleyip kullanabilirsin. after effeck ve adobe premier pro baya özellikli uzmanlar için öneririm sadece short için uğraşma bununla.
ücretsiz olarak ALINTIDIR
yanlış hatırlamıyorsam wondershare kullanmıştım basit işler için fena sayılmaz

PC için En İyi Ücretsiz Video Düzenleme Programları​

• WorkinTool Video Editor - VidClipper
  • Windows Movie Maker
  • DaVinci Resolve
  • Avidemux
  • VSDC Free Video Editor
  • VirtualDub
  • Wondershare Video Editor
  • VideoPad Video Editor
hocam wonders share kullanıyorum ama biraz garip geliyor bütçemi kaç yapmam lazım iyi bir program için

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
hocam wonders share kullanıyorum ama biraz garip geliyor bütçemi kaç yapmam lazım iyi bir program için
bütçeyi şuan boş ver ya capcut kullan yada adobe premier pro crackli indir öğren ilerde de lazım olur. işinden iyice kazanınca fullunü alırsın. profesyonel video edit, efeckt falanda yapabilirsin iyice öğrenince öğrenmek zaman alıyor ama yapabileceklerinin sınırı yok. ünlü firmalar bile kullanıyor korku filimlerinden tut aksiyon filimlerine kadar.
ben adobe after effeck dersleri izleyip öğrenmiştim o da harikaydı hemen hemen aynılar tabi farklılıkları var.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
after effeck veya premier pro ayda 180tl falan ama öğrenci planı seçersen direk veriyorlar belge bazen isiyotlar çoğu zaman istemiyorlar. ayda 80tl oluyor fiyat yani yıllık 960tl oluyor.
crackli öğren bnce işini gör para olunca satın alırsın. profesyonel ve gleceğe yönelik olarak bence bunu crackli indir kullan

Top Bottom