Arama sonuçları: *

1. •KoRkMaZ•

Superbox internet kim ne kadar kullanmış

BİLDİĞİM KADARIYLA YOK AMA ROUTRER ALIP SUPERBOXA BAĞLARSANIZ İNTERNET ÜZERİNDE HANGİ CİHAZIN KULLANIP KULLANILMADIĞINI GÖREBİLİRSİNİZ. BENDE XİOMİ VAR MİSAFİRLERE FALAN TARİFE UYGULAYIP BAĞLATIYORUM.
  2. •KoRkMaZ•

Starlink Türkiye’ye tahmini ne zaman gelir ?

çok pahalı ki yoksa ben de bekliyordum 1500 dolar cihaz. aylık da 200 dolar falan diye duydum
  3. •KoRkMaZ•

Öneri 🟠EFSANE NET DENEYİMİM🟠

altyapısız yerlerde hizmeti var mı
  4. •KoRkMaZ•

TURKCELL SUPERONLINE FİBERE GEÇİLİR Mİ

70 mbps 1500 tl kotalı 250gb veriyorum ula ne hayatlar var be. alt yapı ne güzel şey
  5. •KoRkMaZ•

İnterneti bilgisayara nasıl baglarim

ben evin dışından kablo geçtim sonra kablo kanalı ile gizledim. dışarıdan evin diğer odasının camına kadar gittim sonra duvarı deldim geçirdim.slikonla kapattım
  6. •KoRkMaZ•

modem internet şifesi yok

internet arayüzüne girip wps kapatmayı denediniz mi
  7. •KoRkMaZ•

Yardım superbox'da şifre değiştirmek hızını yavaşlatır mı

bende şaşırdım da köy yeri hız zaten berbat yinede fiki almak lazım 1726660188 ben yapacam zaten laf olsun diye söyledim adam böyle dedi
  8. •KoRkMaZ•

Yardım superbox'da şifre değiştirmek hızını yavaşlatır mı

dün superbox taktırdım eve. ben tabi routrer e bağlayıp kontrol etmek istediğim için adama bunu söyledim. adam da bana şifre ve ismi değiştirme hızı düşer dedi. abi ne saçma bişey öyle şey olur mu dedim. olur tabi dedi :D var mı bilgisi olan aydınlatabilecek
  9. •KoRkMaZ•

modem internet şifesi yok

basılı tutmayı denedin mi
  10. •KoRkMaZ•

Milleniocom Nasıldır

16 mgbs e 600 tl veren ben bu konuları okurken kahrıperişan oluyore
  11. •KoRkMaZ•

Modem kurulumu yardımcı olucak var mı? ÇÖZÜLDÜ

Hocam oraya gönderilen şifreleri yazıyordunuz başka bişey yapılmıyor
  12. •KoRkMaZ•

Modem kurulumu yardımcı olucak var mı? ÇÖZÜLDÜ

Ad nin üstüne tıklayınca çıkmıyor mu hocam
  13. •KoRkMaZ•

Öneri Kullandığınız altyapısız internetiniz var mı

Merhaba muğlanın dağlarından selamlar. Alt yapı yok yerel bir firma da bizi sömürüyor. Kullandığınız tavsiye edebileceğiniz bir sağlayıcı var mı
  14. •KoRkMaZ•

Yardım internet anteni ile ilgili teknik desteğe ihtiyacım var

EVET DE HER ANTENE VE ALICIYA GÖRE DEĞİŞİYORMUŞ
  15. •KoRkMaZ•

Yardım internet anteni ile ilgili teknik desteğe ihtiyacım var

cümleten selamlar, interneti antenle sağlıyorum ancak anten boyut olarak küçük ve internet sağlayıcının bana sunduğu hıza erişemiyorum. yeni anten için 5 bin talep ettiler saolsunlar. bu konuda bilgi sahibi var mı nasıl kendi imkanlarımla büyütebilirim sinyali nasıl güçlendirebilirim vs yardımcı...
  16. •KoRkMaZ•

Vodafone Geçilirmi ?

muğla/marmaristeyim ben vodofen çekerse şükrediyor arkadaşlarım :D
  17. •KoRkMaZ•

Vodafone Geçilirmi ?

yani dağlık bir yer mi dağlık veya kır arazilerde vodofone çekmez.ayrıca vodofone geç 1 paekt yap faturasız baktın güzelse faturalıya geçersin güzel değilse tekrar taşırsın ücret de ödemezsin
  18. •KoRkMaZ•

Vodafone Geçilirmi ?

konum neresi
  19. •KoRkMaZ•

İNTERNET SAĞLAYICISI HAKKINDA DESTEK LAZIM

o dediğinden şuanda bende var bu süperboxun aynısı içinde hat var. benimki de antenli 500 tl veriyorum bi boka yaramıyor ona vereceğime buna veririm :D
Top Bottom