Neler Yeni

İNTERNET SAĞLAYICISI HAKKINDA DESTEK LAZIM

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
iyi günler herkese. yeni bir çalışma varmış. rüzgarnet diye bulunduğum konumda malesef alt yapı yok taşınabilir güvenilir wifi ise gerçekten tuzlu bu firma geçtiğimiz günlerde rüzgar box diye yeni bir paket çıkarttılar. türkcel baz istasyonlarını kullanarak bu hizmeti verdiklerini söylediler. 4.5 g kotasız 575 tl vergiler her şey dahil. sadece en başta modem ücreti 1000 tl istoyrlar. tecrübe eden ya da fikri olanlar yorum yaparsa seviirim

CharonIV

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Ferdi KİRAZ
Bende buna benzer bir firmadan internet bağlatmıştım. Çatıya bir alıcı koyuyorlar. Modem veriyorlar. O şekilde galiba uydudan internete baglıyorlar. Ama pek memnun kalmamıştım. Bana 16 mbit hız sözü vermişlerdi. Aldığım maksimum hız 7-8 civarıydı.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende buna benzer bir firmadan internet bağlatmıştım. Çatıya bir alıcı koyuyorlar. Modem veriyorlar. O şekilde galiba uydudan internete baglıyorlar. Ama pek memnun kalmamıştım. Bana 16 mbit hız sözü vermişlerdi. Aldığım maksimum hız 7-8 civarıydı.
o dediğinden şuanda bende var bu süperboxun aynısı içinde hat var. benimki de antenli 500 tl veriyorum bi boka yaramıyor ona vereceğime buna veririm :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,387
Üyeler
166,366
Son üye
KaanEfeVR
Top Bottom