Neler Yeni

İnterneti bilgisayara nasıl baglarim

stardzn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
Evet modem oturma odasında benim odam evin en ucunda evin içinden hicbirturlu odaya aktarmam imkansız tavandanda yerdende camdan cama 5-6 camdan sarkitsam odaya kadar uzun kablo alsam bağlayabilir miyim sorun olurmu

stardzn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiçbir sorun olmaz. 23 Awg bakır cat6 kablo ile(Reçber)
Mantıklı olur demi başka seçeneğim yok gibi gözüküyor ama kabloyla pencereden giriş çıkışı nasıl saglicam onu bulamadım ev kiralık bir yerleride delmek vb istemiyorum camda açık olmuyor genelde

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,587
İsim
ismail
kablo al ev köşesinden gezdir + kablo gizleyici alıp üstünü kapatabilirsin şık durur
Mantıklı olur demi başka seçeneğim yok gibi gözüküyor ama kabloyla pencereden giriş çıkışı nasıl saglicam onu bulamadım ev kiralık bir yerleride delmek vb istemiyorum camda açık olmuyor genelde

stardzn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
kablo al ev köşesinden gezdir + kablo gizleyici alıp üstünü kapatabilirsin şık durur
Knk ev köşesinde gezdirebilecegim bir durum yok hesapladım imkansız yani arada kapısız mutfak 2 oda vb tuvalet var çok şey var

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Ev sahibiyle görüşmeniz lazım; ya dışardan duvardan ufak delip ya da cam çercevesinden ufak delip kasa kısmından sabit olan.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ben evin dışından kablo geçtim sonra kablo kanalı ile gizledim. dışarıdan evin diğer odasının camına kadar gittim sonra duvarı deldim geçirdim.slikonla kapattım

stardzn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emirhan
ben evin dışından kablo geçtim sonra kablo kanalı ile gizledim. dışarıdan evin diğer odasının camına kadar gittim sonra duvarı deldim geçirdim.slikonla kapattım
10 numara akıl hocam alırsam denicem aynı quentin tarantino gibisiniz

Top Bottom