Evet modem oturma odasında benim odam evin en ucunda evin içinden hicbirturlu odaya aktarmam imkansız tavandanda yerdende camdan cama 5-6 camdan sarkitsam odaya kadar uzun kablo alsam bağlayabilir miyim sorun olurmu
Mantıklı olur demi başka seçeneğim yok gibi gözüküyor ama kabloyla pencereden giriş çıkışı nasıl saglicam onu bulamadım ev kiralık bir yerleride delmek vb istemiyorum camda açık olmuyor geneldeHiçbir sorun olmaz. 23 Awg bakır cat6 kablo ile(Reçber)
Mantıklı olur demi başka seçeneğim yok gibi gözüküyor ama kabloyla pencereden giriş çıkışı nasıl saglicam onu bulamadım ev kiralık bir yerleride delmek vb istemiyorum camda açık olmuyor genelde
Knk ev köşesinde gezdirebilecegim bir durum yok hesapladım imkansız yani arada kapısız mutfak 2 oda vb tuvalet var çok şey varkablo al ev köşesinden gezdir + kablo gizleyici alıp üstünü kapatabilirsin şık durur
10 numara akıl hocam alırsam denicem aynı quentin tarantino gibisinizben evin dışından kablo geçtim sonra kablo kanalı ile gizledim. dışarıdan evin diğer odasının camına kadar gittim sonra duvarı deldim geçirdim.slikonla kapattım