Arama sonuçları: *

1. 04umut76

Bu kablo fiber kablomu

çok iyi hatta sinyal verilir kısa sürede geçiş için başvuru yapabilirsiniz
  2. 04umut76

Bu kablo fiber kablomu

goknetmiydi neydi baktım ama altyapı sorugulama gözükmüyordu
  3. 04umut76

Bu kablo fiber kablomu

bir site vardı kullanılabilecek altyapıları gösteriyordu ftth fttx adsl vdsl gibi o siteden mi baktın
  4. 04umut76

Bu kablo fiber kablomu

kutu koymadan altyapı gözüktüğü oluyor zaten bina içine kadar kablo gelmiş kutuda takılır yakında
  5. 04umut76

Bu kablo fiber kablomu

anladım peki alt yapı sorgusu yaptığında ne çıkıyor
  6. 04umut76

Bu kablo fiber kablomu

bu kutuya gelen kablo galiba ama tam emin olamadım yakınlarında bir kutu var mı
  7. 04umut76

TurkNet interneti düzgün çalışmıyor

anladım o zaman telekom altyapısıyla kullanıyorsun bina içi kablonda ve modeminde sorun yoksa arıza kaydı aç hallederler
  8. 04umut76

kaç mbpslik paket kullanıyorsun
  9. 04umut76

altyapı telekomun mu eğer öyleyse altyapı kaynaklı bir sorun yaşıyor olabilirsin ve/veya kutudan dairene gelen kabloda sorun olabilri arıza kaydı aç ilgilenirler ben çok uzun zamandır türknet kullanıyorum çok memnunum kıs asürede dönüş yaparlar
  10. 04umut76

Türknetin fiber altyapı süreci nasıl işliyor?

anladım sefaköyde aynı saatlerde çslışma vardı
  11. 04umut76

Türk Telekom apartmana fiber için kutu koyup bağlantısını yapmadı

telekom müdürlüğüne gidip durum öğrenebilirsiniz veya fiber alt yapıya geçiş talebi oluşturun
  12. 04umut76

Dostlar binanın içine kadar fiber kablo çektik (güncelleme)

yani çok uğraşılacak bir şey değil ama tabikide briaz yorucu olabilir
  13. 04umut76

eski oturduğum binaya geldiğinde elektirikçiye çektirmiştik, telekom 1 rulo kablo zimmetlemişti bana ince olan kablodan genelde sarı veya beyaz olur artan kabloyuda iade etmeniz gerekli ancak bazı müdürlükler ise personeline verip personeli dairenin girişine kadar çekiyor
  14. 04umut76

binanızdaki kutuya kadar çekilir ve dairenize kadar incecik bir kablo çekerlerse şuanda sadece 1000mbps ancak hizmet aldığınız firmada önemli mesela ttelekomdan tam hız alabilirsiniz diğerlerinde ise 100-200mbps alabilirsiniz
  15. 04umut76

Turknet internet olmadan bağlı

kaç yıldır kullanıyorsunuz ve eğer eskiyese çok ısınıyorsa normal ömrünü tamamlamış olabilir ama başka bir modemle de test edein sorun modemden kaynaklı mı diye
  16. 04umut76

Turknet internet olmadan bağlı

modeminizde sararma veya aşırı ısınma var mı ve kaç senelik
  17. 04umut76

İnternet saglayicisi önerisi

kendi altyapısı gelirse 1000mbps ama diğer alt yapılar gelirse 100mbps sabit altını göremezsin
  18. 04umut76

Yardım Turkcell süper box kontrat sürem doldu. alternatif sağlayıcı önerisi ?

bir dilekçe yaz ekinde kişiler imzalasın sırasıyla isim soyisim tarih imza gibi daha hızlı altyapı gelebilir 1 kişi olunca önemsemezler ve olmazsa btk ya bildirebilirsiniz
  19. 04umut76

İnternet saglayicisi önerisi

altyapını sorgula ona göre bence taahütsüz ve uygun dersen türknet öneririm
Geri