altyapı telekomun mu eğer öyleyse altyapı kaynaklı bir sorun yaşıyor olabilirsin ve/veya kutudan dairene gelen kabloda sorun olabilri arıza kaydı aç ilgilenirler ben çok uzun zamandır türknet kullanıyorum çok memnunum kıs asürede dönüş yaparlar
eski oturduğum binaya geldiğinde elektirikçiye çektirmiştik, telekom 1 rulo kablo zimmetlemişti bana ince olan kablodan genelde sarı veya beyaz olur artan kabloyuda iade etmeniz gerekli ancak bazı müdürlükler ise personeline verip personeli dairenin girişine kadar çekiyor
binanızdaki kutuya kadar çekilir ve dairenize kadar incecik bir kablo çekerlerse şuanda sadece 1000mbps ancak hizmet aldığınız firmada önemli mesela ttelekomdan tam hız alabilirsiniz diğerlerinde ise 100-200mbps alabilirsiniz
kaç yıldır kullanıyorsunuz ve eğer eskiyese çok ısınıyorsa normal ömrünü tamamlamış olabilir ama başka bir modemle de test edein sorun modemden kaynaklı mı diye
bir dilekçe yaz ekinde kişiler imzalasın sırasıyla isim soyisim tarih imza gibi daha hızlı altyapı gelebilir 1 kişi olunca önemsemezler ve olmazsa btk ya bildirebilirsiniz