TurkNet interneti düzgün çalışmıyor

Reaksiyon skoru
23
ne yazıkki son zamanlarda internetim aşırı yavaşladı ve sürekli kopukluk oluyordu bi modem arayüzünden tanılama yapayım dedim şu sorunlarla karşılaştım bunu çözmenin bir yolu varmı ağ değerleride burda modemim

TD-W9970(TR) v2 00000000
1756531830755.webp
1756531847757.webp

yardımcı olabilecek varmı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca modem router olarak 9960 modelini kullanıyorum

Son düzenleme:
Türknet'i kimse iyi diye tavsiye etmiyor. Ucuz diye tavsiye ediliyor. Ne kadar daha ucuz? Fikrim yok. Çok fark ettiğini düşünmüyorum.

ne yazıkki son zamanlarda internetim aşırı yavaşladı ve sürekli kopukluk oluyordu bi modem arayüzünden tanılama yapayım dedim şu sorunlarla karşılaştım bunu çözmenin bir yolu varmı ağ değerleride burda modemim

TD-W9970(TR) v2 00000000
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
altyapı telekomun mu eğer öyleyse altyapı kaynaklı bir sorun yaşıyor olabilirsin ve/veya kutudan dairene gelen kabloda sorun olabilri arıza kaydı aç ilgilenirler ben çok uzun zamandır türknet kullanıyorum çok memnunum kıs asürede dönüş yaparlar

altyapı telekomun mu eğer öyleyse altyapı kaynaklı bir sorun yaşıyor olabilirsin ve/veya kutudan dairene gelen kabloda sorun olabilri arıza kaydı aç ilgilenirler ben çok uzun zamandır türknet kullanıyorum çok memnunum kıs asürede dönüş yaparlar
büyük ihtimal telekomundur bi denerim sağ ol

Eski oturduğum evde bu sorunu yaşadım. Israrla arıza kaydı oluşturdum. Türk Telekomdan bir adam geldi kablo değişikliği falan yaptı yanlış hatırlamıyorsam. Düzelmişti.

İronik kısmı Türk Telekomdayken kimseyi getirtememiştim türknete geçince adam yolladılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,886
Üyeler
185,187
Son üye
mahmutt1
Geri