- Konu Sahibi Konu Sahibi
Reisim daha kutuyu koymadılar altyapı nasıl değişsinanladım peki alt yapı sorgusu yaptığında ne çıkıyor
Reisim daha kutuyu koymadılar altyapı nasıl değişsinanladım peki alt yapı sorgusu yaptığında ne çıkıyor
kutu koymadan altyapı gözüktüğü oluyor zaten bina içine kadar kablo gelmiş kutuda takılır yakındaReisim daha kutuyu koymadılar altyapı nasıl değişsin
Altyapı hâlâ aynı 68 mbpskutu koymadan altyapı gözüktüğü oluyor zaten bina içine kadar kablo gelmiş kutuda takılır yakında
bir site vardı kullanılabilecek altyapıları gösteriyordu ftth fttx adsl vdsl gibi o siteden mi baktınAltyapı hâlâ aynı 68 mbps
Hangi site bilmiyorumbir site vardı kullanılabilecek altyapıları gösteriyordu ftth fttx adsl vdsl gibi o siteden mi baktın
goknetmiydi neydi baktım ama altyapı sorugulama gözükmüyorduHangi site bilmiyorum
Hocam kutu takıldıgoknetmiydi neydi baktım ama altyapı sorugulama gözükmüyordu
çok iyi hatta sinyal verilir kısa sürede geçiş için başvuru yapabilirsinizHocam kutu takıldı
Kutuyu 2 haftada taktılar ne zaman aktif ederler Allah bilirçok iyi hatta sinyal verilir kısa sürede geçiş için başvuru yapabilirsiniz
Hocam an itibariyle altyapı aktif 1000 mbps Allah'a şükür sonunda bende kavuştumçok iyi hatta sinyal verilir kısa sürede geçiş için başvuru yapabilirsiniz
Hocam an itibariyle altyapı aktif 1000 mbps Allah'a şükür sonunda bende kavuştum
Hayırlı olsun kral biraz geç oldu amaHocam an itibariyle altyapı aktif 1000 mbps Allah'a şükür sonunda bende kavuştum