Bu kablo fiber kablomu

Fiber olduğunu nasıl anladınız? Ben hiç böyle fiber kablo görmedim. Üstünde zaten yazılır ve hz20000 gibi sayılar yazıyor dedi arkadaş bakır kabloya ait oluyor. Aslında üstünde etiket falan olması lazım oradan bilgilenirdik onuda yapmamışlar gibi.
Biraz baktım kabloya kablo kaldırımı kırmışlar orda bir boru var o borunun içinden geliyor ve üzerinde türk Telekom ht3281 yazıyordu galiba

Evet bu fiber kablo bizim binamızada aynı kablo çekildi. Çalışanlara sorduğumda 3 lü boru olmasının sebebi çelikle güçlendirilmiş içerisindende fiber kablo gidiyor. Eski binalarda artık kablolar sürekli zarar gördüğü için bu şekilde işlem sağlıyoruz dediler.

Ekler

• 33D983AE-9EF1-488D-94B8-547785BEAE84.webp
    33D983AE-9EF1-488D-94B8-547785BEAE84.webp
    1.3 MB · Hit: 41
  • 33D983AE-9EF1-488D-94B8-547785BEAE84.webp
    33D983AE-9EF1-488D-94B8-547785BEAE84.webp
    1.3 MB · Hit: 40
Evet bu fiber kablo bizim binamızada aynı kablo çekildi. Çalışanlara sorduğumda 3 lü boru olmasının sebebi çelikle güçlendirilmiş içerisindende fiber kablo gidiyor. Eski binalarda artık kablolar sürekli zarar gördüğü için bu şekilde işlem sağlıyoruz dediler.
Hocam bizim obk çekildi ama hâlâ kutu takılmadı hocam bizde 50 Mbps den gecicez Allah izin verirse gördüm senin forumuda

Hocam size obk kablosu çekmedilermi fotoğrafta göremedim bize beyaz bir kablo çektiler böyle
Bizdeki kabloda aynı görevi görüyor türk telekom çalışabı arkadaş kendisi söyledi. Eski binalarda benim kablo gibi kullanıyolarmış artık çelikle güçlendirilmiş

Bu senenin başında Türk telekoma dilekçe verip fiber istemiştik onlarda bu yıl içinde adresinize fiber vericez demişlerdi bu kablo fiber kablomu yoksa
bu kutuya gelen kablo galiba ama tam emin olamadım yakınlarında bir kutu var mı

Bizdeki kabloda aynı görevi görüyor türk telekom çalışabı arkadaş kendisi söyledi. Eski binalarda benim kablo gibi kullanıyolarmış artık çelikle güçlendirilmiş
Binaya çelikli olan gelir daireye normal kablo girer genelde. Aynı kablo zaten sadece yanlarında 2 metal çubuk var kırılmayı bükülmeyi falan engellemek için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,520
Üyeler
184,178
Son üye
Memo deniz
Geri