Arama sonuçları: *

1. ALPHA TR

Vodafone paketindeki taahhütsüz kısmı ne anlama geliyor?

Arkadaşlar Türk Telekomdan Vodafone taşımak için başvuru yaptım. Türk Telekomun her ay paket zamnlanmasından gına geldi artık. Neyse benim sorum paket geçişi yaparken faturalı hatta geçiş yaptım ve detaylarda şöyle bişey dikkatimi çekti. Taahhütsüz fiyatı diye. şimdi tam olarak nasıl işliyor bu...
  2. ALPHA TR

Alt yapı çalışması mesajı

Değerli Müşterimiz nolu aboneliğinize ait internet hattınızda 03.03.2023 01:00 - 03.03.2023 06:00 tarih aralığında yapılacak altyapı çalışmasından kaynaklı kesinti öngörülmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Evet arkadaşlar bu şekilde bir mesaj geldi. Benim merak ettiğim bu altyapı...
  3. ALPHA TR

internetim aldıgım hızı vermiyor

herkese iyi akşamlar arkadaşlar milenicom internetini kullanıyorum paketim 50 mgbs ama hız testi yaptıgımda 27.28 aralıgında çıkıyor müşteri hizmetleriyle görüşme yaptıgımda arıza kaydı almaktan başka bişey yapmıyor acaba kablomda felanmı sıkıntı varda verilen hızı alamıyorum nedeni ne olabilir
  4. ALPHA TR

Hangi internet sağlayıcısına geçmeliyim?

Hocam bir şey sorucam 16 mgbs üstü için boş port olması gerekiyormuş port açtırmamız gerekiyormuş dilekçe verip port felan acdirdinizmi ben yükseltmek istiyorum türk telekom ana binasına gidip dilekçe vereceksiniz diyor dilekçe verince hemen port açıyorlar mi
  5. ALPHA TR

Milenicom interneti nasıl

paketlerin arasında neden 50 mbps yok kaldırdılarmı acaba ?
  6. ALPHA TR

Download vadettiklerinin üstünde gerçekten çok güzel
  7. ALPHA TR

dsl kısmı burasımı oluyor
  8. ALPHA TR

girdim burdan girişmi yapim arayüze 192.168.1.1 miş
  9. ALPHA TR

tam olarak nerden bakıyoruz modemin üstündemi yazıyor anlayamdım
  10. ALPHA TR

Altyapım 70 mbps destekliyor ilk defa bu kadar yüksek bi internet kullanıcam artık illallah etdim öbürlerinden
  11. ALPHA TR

buyrun
  12. ALPHA TR

merhaba arkadaşlar ben milenicomun 110 tl olan tahütsüz paketini almayı düsünüyorum kullanan arkadaşlar memnunmu ve interneti nasıl soylenilen hızı veriyormu ?
  13. ALPHA TR

Wifi ev internet önerisi arıyorum

Arkadaşlar bütçem max 100.120 kullanmış ve memnun kaldıgınız internet saglayıcılarından önerirseniz memnun kalırım şuan kullandıgım berbat internetden kurtulmak istiyorum 1619780556 öneri yokmu ?
  14. ALPHA TR

Türk telekom internet inanılmaz yavaş

Adam interneti uzaya çıkardı biz daha altyapımız la uğraşıyoruz
  15. ALPHA TR

İnternet yüzünden pingin etki ettiği oyunları bırakıyorum!

Bende senin yaşadığıklarını yaşıyorum sen yine iyisin ben dsmart diye bir nalete bulaştım 2 senedir doğru dürüst İnternet kullanmisligim yok adamların koskoca heryerde bı zamanlar reklamını gördüğümüz dsmartin teknik desteği yok müşteri hizmetleri robot gibi aynı şeyi tekrarlayıp duruyorlar...
  16. ALPHA TR

Yardım arkadaşlar şu internet olayı kafamı çok karıştırdı yardım edin

Alt yapınız yoksa o İnternet paketini alsanız bile kullanamazsınız bunu biliyorsunuz dur zaten ve benim tavsiyem müşteriyle ilgilenen ve çabuk sonuca ulaştıran bı firma seçin D-Smart kullanıyorum asla kimseye tavsiye etmem ne kadar sorunum olduysa kendim hallettim
  17. ALPHA TR

Yardım Modem Reset Sonrası İnternete Bağlandığım Halde İnternet Yok

Müşteri hizmetleriyle irtibata gectinmi
Top Bottom