Bir sorun yaşamazsın ama önce hattınla ilgili bilmemiz gerekenler var. Alttaki linkten sorgulama yapıp atar mısın?
İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!netspeed.com.tr
Hattındaki değerlere bağlı olarak 100 lük pakette sıkıntı yaşama ihtimalin var. Acaba modem arayüzüne girip DSL kısmını atabilir misin? Hat Zayıflaması (dB), SNR Margin gibi terimler/değerler yazar.
Altyapım 70 mbps destekliyor ilk defa bu kadar yüksek bi internet kullanıcam artık illallah etdim öbürlerindenBen gayet memnunum tavsiye ederim eğer altyapın bunu destekleyebilecek kalitedeyse.
70 destekliyorsa tavsiyem 50lik paketi kullanman.Altyapım 70 mbps destekliyor ilk defa bu kadar yüksek bi internet kullanıcam artık illallah etdim öbürlerinden
modemin arayüzüne girmen gerekiyor. (192.168 bilmemne gibi bi şeyler olması lazım.)tam olarak nerden bakıyoruz modemin üstündemi yazıyor anlayamdım