Neler Yeni

Yardım arkadaşlar şu internet olayı kafamı çok karıştırdı yardım edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet şahsuvaroğlu
Instagram
Shvsamet
herkese merhaba arkadaşlar arkadaşlar şu işin içinden bir türlü çıkamadım şimdi

ben şu anda turktelekom un (4mbps sınırsız internetini kullanıyorum)
ve değiştirmeyi düşünüyorum, ama kafamı karıştıran bazı şeyler var

Turknet: bana 16 mbps altyapı sağlıyor ''EN FAZLA'' (TURKTELEKOMUN ALTYAPISINI KULLANIYOR)
Netspeed; 57 mbps altyapı gösteriyor ve santrale 280M mesafe olduğunu söylüyor ama boş port yok
Millenicom: 56 mbps gösteriyor ve oda aynı şekilde santrale 280m olduğunu söylüyor
turkcel: turkcell de ise kapı numaram 43 ama turkcell fiber de no 43B de fiber olduğunu söylüyor no 43B ne demek

sadede gelir isek benim alt yapım tam olarak ne zaten bu firmaların çoğu turktelekom altyapılarını kullanıyorlar turktelekom bana senin max alacağın hız 16 derken bunlar bana nasıl 56-57 mbps altyapım olduğunu söylüyorlar ???

NOT: aylar önce turknet de hız testi yaptığımda oda 56 gösteriyordu ve şimdi neden 16 gösteriyor? (turktelekom internetimm bağlanmadan önce)

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Turknet: bana 16 mbps altyapı sağlıyor ''EN FAZLA'' (TURKTELEKOMUN ALTYAPISINI KULLANIYOR)
Netspeed; 57 mbps altyapı gösteriyor ve santrale 280M mesafe olduğunu söylüyor ama boş port yok
Millenicom: 56 mbps gösteriyor ve oda aynı şekilde santrale 280m olduğunu söylüyor
turkcel: turkcell de ise kapı numaram 43 ama turkcell fiber de no 43B de fiber olduğunu söylüyor no 43B ne demek

sadede gelir isek benim alt yapım tam olarak ne zaten bu firmaların çoğu turktelekom altyapılarını kullanıyorlar turktelekom bana senin max alacağın hız 16 derken bunlar bana nasıl 56-57 mbps altyapım olduğunu söylüyorlar ???
TurkNet Netspeed türk telekom altyapısını, Millenicom ise şimdilik tt altyapısını ama varsa superonline altyapısını da kullanabiliyor.
43 Numaralı binada oturuyorsan diğer bloğa 43B Demişlerdir. Bilemeyiz. Ama başka bir bina.
Eğer başka bir binada superonline fiber için başvuruda bulun. oradan hat çekebilirler belki.
TT Altyapısından kullanacaksan da 56-57Mbps rahat alırsın.
Ayrıca TurkNet'te çıkan altyapı sonucunun ssini atar mısın bi bakalım.

ALPHA TR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Seyt Akdoğan

NOT: aylar önce turknet de hız testi yaptığımda oda 56 gösteriyordu ve şimdi neden 16 gösteriyor? (turktelekom internetimm bağlanmadan önce)
Alt yapınız yoksa o İnternet paketini alsanız bile kullanamazsınız bunu biliyorsunuz dur zaten ve benim tavsiyem müşteriyle ilgilenen ve çabuk sonuca ulaştıran bı firma seçin D-Smart kullanıyorum asla kimseye tavsiye etmem ne kadar sorunum olduysa kendim hallettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet şahsuvaroğlu
Instagram
Shvsamet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TurkNet Netspeed türk telekom altyapısını, Millenicom ise şimdilik tt altyapısını ama varsa superonline altyapısını da kullanabiliyor.
43 Numaralı binada oturuyorsan diğer bloğa 43B Demişlerdir. Bilemeyiz. Ama başka bir bina.
Eğer başka bir binada superonline fiber için başvuruda bulun. oradan hat çekebilirler belki.
TT Altyapısından kullanacaksan da 56-57Mbps rahat alırsın.
Ayrıca TurkNet'te çıkan altyapı sonucunun ssini atar mısın bi bakalım
Ekran Görüntüsü (2).png

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
bak dostum eğer ciddiysen bu gün turktelekomu arayıp cayma bedeli ödeyip ayrılıcam ve milenicoma geçicem
benden onay alacaksan bana niye soruyorsun. Müşteri hizmetlerine benzemiyorum.
Türk telekomu ara sor. Millenicomu ara sor.
turktelekom bana senin max alacağın hız 16 derken bunlar bana nasıl 56-57 mbps altyapım olduğunu söylüyorlar ???
ADSL Hattan alıyorsun ondan 16 Diyorlar.
Sen bana "geçeceğim, nasıl yapılır ne olur" böyle şeyler sormadın ki. Altyapının kaç desteklediğini sordun.
Ben de sana cevabı verdim. Karar senin. Ben müşteri hizmetleri değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Samet şahsuvaroğlu
Instagram
Shvsamet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benden onay alacaksan bana niye soruyorsun. Müşteri hizmetlerine benzemiyorum.
Türk telekomu ara sor. Millenicomu ara sor.

ADSL Hattan alıyorsun ondan 16 Diyorlar.
Sen bana "geçeceğim, nasıl yapılır ne olur" böyle şeyler sormadın ki. Altyapının kaç desteklediğini sordun.
Ben de sana cevabı verdim. Karar senin. Ben müşteri hizmetleri de
dostum ben milenicoma geçeceğim ve millenicom 80tl cayma bedelini ödüyormuş benim önce turktelekom u arayıp aboneliğimi iptalmi ettirmem gerekiyor yoksa direk millenicomu aramammı gerekiyor

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç