Arama sonuçları: *

1. Abdullah Durdi

İnşaatı yeni bitmiş sıfır apartmana internet çektirme

2024 yılında internet için bir sene beklemek çok uzun süre cidden
  2. Abdullah Durdi

Anladım tamamen şans işi yani 1702904424 İnşaat bitti belediye onay verecekmiş galiba onu bekliyoruz ondan sonra hızlı bir şekilde binaya taşınan kişilerden imza toplarım ne kadar hızlı olursa benim için okadar iyi
  3. Abdullah Durdi

Anladım inşallah hemen gelir 1702904190 Anladım teşekkürler o zaman imza toplamaya çıkamam gerekecek gibi magneti hiç duymamıştım araştıracağım ama çok verimli olacağını sanmıyorum
  4. Abdullah Durdi

Ciddi olamazsın ya çok uzun süre
  5. Abdullah Durdi

Ben altaypı sorguladığımda altyapnız mevcut değil diyor buna rağmen fiberin çekilmiş olması işleri hızlandırır mı internette forumları araştırdım 6 aydır beklediğini söyleyen insanlar var bu normal mi acaba?
  6. Abdullah Durdi

Peki bittikten sonraki süreçte en kısa zamanda internete kavuşmak için ne yapa bilirim?
  7. Abdullah Durdi

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba inşaatı yeni bitmiş bir apartmana taşındık apartmanın giriş kapısının yanındaki küçük bir depoda fiber kablolar ve her dairenin evin içine kadar çekilmiş fiber kablolar mevcut, bundan önce türktelekom 12mbps fiber olmayan bir internet kullanıyordum. hem...
  8. Abdullah Durdi

Rezil internet altyapısı

İç tesisata müdahale edebilirmiyim bilmiyorum ev kira, internet alt yapı üzerinden değil yolun kenarındaki odundan bir direk üzerinden geliyor, modem baya eski ilk aldığım modem hiç değişmedim tt nin herkese verdiği dandik modemlerden internet düzelirse değiştirmeyi düşünürüm. hat güncellemesi...
  9. Abdullah Durdi

Rezil internet altyapısı

Anladım teşekkürler bu durumda çaresizce altyapı beklemeketen başka yapacak bir şey yok sanırım
  10. Abdullah Durdi

Rezil internet altyapısı

Hocam şöyle bir sonuç çıktı
  11. Abdullah Durdi

Rezil internet altyapısı

Akşamları 10mbps kadar çıkıyor çevredeki insanların internet kullanımı azaldıkça özellikle geç saatlerde internet biraz hafifliyor bende gece aktif kulanıyorum 1674475248 Hangisi olduğunu bilmiyorum açıkcası
  12. Abdullah Durdi

Rezil internet altyapısı

Hocam istediğiniz arayüz bumudur?
  13. Abdullah Durdi

Rezil internet altyapısı

Buldum sanırım
  14. Abdullah Durdi

Rezil internet altyapısı

Şimdi girdi hat değerlerimi nerden görebilirim
  15. Abdullah Durdi

Rezil internet altyapısı

şu an nedenini bilmediğim bir şekilde giriş yapamıyorum 404 diye hata veriyor girince atarım bu arada tam olarak nerde yazıyor bu hat değerleri
  16. Abdullah Durdi

Rezil internet altyapısı

Öncelikle herkese iyi günler, benim sorunum aşırı dalgalı dandik bir altyapıya sahip olmam ve ne yaptıysam 10mbps internetten fazlasını alamıyorum türktelekom kullanıyoruz binanın alt yapısı yok internet kablosu eski bir odun direği üzerinden geliyor buraya taşınırken türktelekom çalışanlarının...
Top Bottom