Abdullah Durdi
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 30
- İsim
- Abdullah Durdi
- İlgilendiği Kategoriler
- Bilgisayar Telefon
- abdullah_durdi
Öncelikle herkese iyi günler, benim sorunum aşırı dalgalı dandik bir altyapıya sahip olmam ve ne yaptıysam 10mbps internetten fazlasını alamıyorum türktelekom kullanıyoruz binanın alt yapısı yok internet kablosu eski bir odun direği üzerinden geliyor buraya taşınırken türktelekom çalışanlarının yolun karşısına fiber döşediklerini gördük bize fiber internet isteyin dediler ama bizim eve kadar fiber gelmiyormuş kablolar ile aramızda tek şeritli bir yol var sadice, fiber altyapı için başvurduk geri dönüş alamadık ne yapmam gerekiyor. nasıl fiber sahibi ola bilirim veya daha önemlisi bu internetin biraz daha güçlü olması mümkün değilmidir. Devamında internete bağlıyken birden bağlantı kopuyor internet yok falan diyor ağ hatası gibi saçmalıklar yaşıyoruz evimize gelen bir misafir ıp çakışması oluyor galiba falan dedi ne olduğunu bilmiyorum modemim eski acaba bozulmuş olabilir mi çalışırkende modem çok ısınıyor. Başka bir operatöre geçmek gibi bir durumda söz konusu değil hepsinde hız testi yaptım aynı değerleri veriyor altyapım berbat ne yapmalıyım tavsiye verin lütfen. Yıl olmuş 2023 değil fiber 10mbps hız alamıyor 480p video zor izliyorum…