LothbLoki
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 416
- İsim
- Enis Solak
Arkadaşlar ben İstanbul/Silivri'ye bağlı çevre köylerden birisinde oturuyorum düne kadar Vodafone Redbox kullanıyordum taahhütü bittiği için iptal etmek zorunda kaldım şuan evde internet yok. Bundan yıllar önce evde ev telefonu vardı Türk Telekom'a bağlıydı, o zamanlar adsl şeklinde internet kullanabiliyordum o internet çeşitli nedenlerden dolayı kapatıldı. Şimdi ise altyapı sorguladığımda ne adsl ne de başka bir şey gözüküyor, sıfıra sıfır, fakat köyde bana yakın farklı evlerin adreslerinden sorguladığımda 75download a kadar hız verebildiği gözüküyor, acaba şubeye gittiğimde konuşup kendi evime bir şekilde kablo çektirebilir miyim? Pazartesi günü Silivri'ye Türk Telekom Müdürlüğüne gidip bunu konuşmayı düşünüyorum, sizin bir bilginiz varsa şuan ne yapmam gerekiyor? Tavsiye verebilir misiniz?
Bu arada fiber gibi bir fantezim yok, yani stabil bir 35download bana yeter, ha tabii ki daha fazlasına hayır demem ama en kısa sürede bağlatmam gerek.
Konu hakkında bilgili kişileri etiketlerseniz sevinirim ^^
Bu arada fiber gibi bir fantezim yok, yani stabil bir 35download bana yeter, ha tabii ki daha fazlasına hayır demem ama en kısa sürede bağlatmam gerek.
Konu hakkında bilgili kişileri etiketlerseniz sevinirim ^^