Arama sonuçları: *

1. AhmetN

TürkNET değer mi, alınır mı sizce?

100/20 paketini kullanıyorum. Çok memnunum. Steam'de indirme hızı stabil 100. Benim için çok iyi.
  2. AhmetN

Binama fiber kutusu geldi ne yapmalıyım?

TT yetkilileri tarafından binama fiber kutu geldi. Aktif olarak TurkNet kullanıyorum. Tarifemi fiber yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim? TurkNet'e mesaj attığımda iş akışı bulunmuyor gibisinden bir şey dediler. Fiber nasıl geçebilirim?
  3. AhmetN

Yardım Hangi interneti önerirsiniz?

Türknet öneririm. 3 yıldan fazla süredir kullanıyoruz çok memnunuz.
  4. AhmetN

Comnet Nasıldır? Kullanan var mı

Türknetten millenicoma geçince kurulum ücreti veriliyor mu bilmiyorum ama bence istemiyorlardır. Türknette aboneliği dondurma özelliği mevcut. Yılda 270 gün aboneliğinizi doldurabilir ve geri açtırırken ücret vs ödemezsiniz. Dondurduğunuz süre boyunca ücret ödemezsiniz
  5. AhmetN

Türknet kullanıyodum, gayet memnunum hocam.
  6. AhmetN

Fiyatlarının zamlandığı için geçmedim hocam
  7. AhmetN

TURKNET FİYAT ARTIŞI / 279.90 TÜRK LİRASI

Ben de geçmeyi düşünüyorum. Fiyatları gayet uygun 12 aylığa vurunca
  8. AhmetN

Eylülden önce almak istiyorum zaten, oyun için değil de günlük kullanım için alıcam. Peki vaat ettiği hızı veriyor mu?
  9. AhmetN

Fiyatlarının ucuz olması ve 12 ay taahhüt yapması sebebiyle comnet almayı düşünüyorum. Kullananlar önerir mi? Vaat ettiği hızı veriyor mu?
  10. AhmetN

Milleni tercih etmeyi düşünüyorum

Aslında türknet kullanıyorduk ama arayıp 380 tl olacağını söylemişler. Biz de iptal ettik 154 lira çok iyi. Biz görüşelim o zaman
  11. AhmetN

Milleni tercih etmeyi düşünüyorum

Taahhütlü hangi firmayı önerirsiniz peki?
  12. AhmetN

Türknet geçilir mi

Geçen ay bizi arayıp 380 tl olacağını söylemişler
  13. AhmetN

İnternete zam yolda: Millenicom taahhüt yaptırmıyor

32 mbps internetimiz(170 TL) vardı Türknet arayıp 50 mbps internet + digitürk 1 yıllığına 119 lira yapmış kral adamlar vesselam
  14. AhmetN

GeForce NOW için ISS önerisi (Fiber Altyapı)

Bende aynı şekilde. 32 mbit İnterneti WiFi ile gfn tecrübe etme şansım oldu. Gayet de düzeldi 2 3 dakikaya bir görüntü çamur olup düzeliyordu haricinde iyiydi.
  15. AhmetN

Milenicom dan Tarihi Zam; 180TL Güncel Fiyat

Türknet zam yaptı diye geçicektim ama iyi ki geçmemişim. Tahmin etmiştim diğer firmalara da zam geleceğini. Kimse rakibinden %35 daha ucuz tarife yapmaz
  16. AhmetN

İnternet hızımdan daha düşük indirme hızım var

Ethernet kablosu ile kullanın. Ayrıca üstteki arkadaşa da katılıyorum. Çok fazla kişi internete girince fazla yavaşlıyor.
  17. AhmetN

İnternet seçimi önerisi

Fiyat farkı olabilir.
  18. AhmetN

Millenicom'a geçiş yaptım ama aklım karışık

Aslında geçecektim ama altyapım 80 mpbs desteklediği halde 35lik paketi vermekte ısrar ediyorlar. Ben TürkNetin fiyatından değilde düşük fiyata 100 mpbs almayı umuyordum. Millenicomda bana boş port olmadığı için sadece taşıma yapacaklarını söylediler. Ben de ağrısız başıma ağrıya sokmak...
  19. AhmetN

Millenicom'a geçiş yaptım ama aklım karışık

Az önce millenicoma başvuru yaptım ve birkaç gün içinde gelceklerini söylediler. Ama benim aklım hala karışık. TürkNette sıfır sıkıntı ile 4 yıl kullandım. Dün internet yavaş diye şikayet oluşturdum aradan 20 saat geçtikten sonra yani bugün görevli geldi düzeltip gitti. Bu hızı gerçekten memnun...
Top Bottom