Berkarda
80+ Silver
kaç mbps internetiniz varttnet nasıl
kaç mbps internetiniz varttnet nasıl
Altyapında ne kadar alabildiğine bağlıŞuan türknet geçilir mi zamlanırsa ne kadar olur yardımcı olur musunuz
commet çok kötü diyenler var alacaktım ama vazgeçtimZamlanmadan 12 aylık comnet alabilirsin.
geçilir,1+ yıldır kullanıyorum aklında sorun olursa özelden yaz konuşalım.Şuan türknet geçilir mi zamlanırsa ne kadar olur yardımcı olur musunuz
Önerdiğiniz bir internet varmı?350 TL olacak millenide 300 TL olacak
iğimde ikim
250 tl yerine 200 tl 6 ay öyle miEMW43IH31YCH bu benim kodu bunu verdiğimde ikimizde indirim kazanıyoruz eğer sende gigafiber varsa 6 ay boyunca 180 TL ödüyoruz eğer yoksa 6 ay boyunca 200 TL ödüyoruz
bende az önce aradığımda herhangi bir zam öngörülmüyor zam olursa sizi 2 3 ay önceden bilgilendiriyoruz dedilerGeçen ay bizi arayıp 380 TL olacağını söylemişler
internet hızı söyleeeeeÖnerdiğiniz bir internet varmı?
Evet250 TL yerine 200 TL 6 ay öyle mi
fiber 100mb dan fazlasını destekliyor mu ne dedilerinternet hızı söyleeeee
100mbkaç mbps internetiniz var
Bende daha önce kullanmamıştım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 100 lük paketini. Kesilme bile yaşamadım. Gelip TT kurdu. Modem onlardan. ONT cihazı onlardan. Kodla kayıt oldum 13 ay 1548 TL.commet çok kötü diyenler var alacaktım ama vazgeçtim
13 ay nasıl 1548 hocam?Bende daha önce kullanmamıştım. Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum 100 lük paketini. Kesilme bile yaşamadım. Gelip TT kurdu. Modem onlardan. ONT cihazı onlardan. Kodla kayıt oldum 13 ay 1548 TL.