Millenicoma geçilir mi

Rentai

80+
Reaksiyon skoru
1
2 aydır Türk Telekomdan internet alamıyorum ve artık değiştirmek istiyorum sizce millenicoma geçilir mi kullanan var mı iyi mi ?

2 aydır Türk Telekomdan internet alamıyorum ve artık değiştirmek istiyorum sizce millenicoma geçilir mi kullanan var mı iyi mi ?
millennicom da altyapın hangi telekom şirketine aitse onların internet altyapısını kullanarak sağlıyor interneti.
bende türk telekom altyapısı var milennicom kullanıyorum bir sorunum yok ama upload kısmında 8mbps veriyorlar downloadda sorun yok.

millennicom da altyapın hangi telekom şirketine aitse onların internet altyapısını kullanarak sağlıyor interneti.
bende türk telekom altyapısı var milennicom kullanıyorum bir sorunum yok ama upload kısmında 8mbps veriyorlar downloadda sorun yok.
Türk telekom fiber altyapı geldi 1 ay önce ama bizi fibere geçirirken uğraştırıyorlar çözüm sağlamıyorlar üşeniyorlar bildiğin. O yüzden değiştirmek istiyorum. Millenicom 100 mbps taahütsüz 300 tl görünce geçesim geldi ama nasıl hizmet verdiklerini bilmiyorum.

2014 yılından beri milinecom müşterisiyim inanin burada türk telekomun veremediği hizmeti bu arkadaşlar veriyor ve altyapısı türktelekom öbür şirkertlerde ismi var kendi yok diyebilirim.

Ben 6 yıldır kullnıyorum gayet memnunum bulunduğum blgede en fazla 100 alınıyor ben 66 alıyorum 20 mbs upload.
Referans kodumu kullnırsan 1 aylık sıfır fatura yada 6 aylık indirimli faturadan birini tanımlıyorlar.

Son düzenleme:
millenicomu uzun süre kullandım ve memnundum ama son zamanlarda fiyatları çok uçtuğu için değiştirmek zorunda kaldım, gıbırnete geçtim, hem uygun fiyatlı hem de aynı alt yapı olduğu için değişen hiç bir şey olmadı.

Geri