Türk nete geçeceğim 1.000 mb.

VDSL'den Gigafibere geçersen 2500 TL'ye kadar cayma bedelini ödüyorlar. Yani sen yine ödüyorsun ama faturayı onlara gönderiyorsun. Onlar da aylık olarak bunu senin faturandan düşüyor.
Yani normal ttnetten geçiş yaptım. Bakalım nasıl olacak yarın randevu verdiler

Sizce geçilir mi? Nasıl olur? Alt yapıdı varmış oturduğum yerde 1000 e kadar hız veriyorlar. Türk telekomdan geçicem
Yıllarca fiber bekledim. Türk Telekom geldi 1000 download 50 upload alıyorum. TürkNet altyapısını getirdiği an simetrik veremeyen Türk Telekom'a inat geçiş yapacağım.

Kesinlikle sende geçmelisin. Hem taahhüt sorunun yok, (yıllık ödeme yaparsan fiyat avantajın da var bir nebze sabit fiyat garantisi gibi)
TürkNet'te 1000 upload Türkiye için büyük devrim.
Modem kira derdi yok sabit fiyatın içine dahil modem sağlıyor.
Websitesi üzerinden geçiş yapmanı öneririm, ilk 3 ay güzel bir indirim sağlıyor. Ek olarak birinden referans kodu alırsan 1 ayda ücretsiz oluyor diye biliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türk telekom alt yapım 1000 mbs olmasına rağmen türknetten bu hızı alamıyorum nasıl çözebilirim?
İki firmanın altyapısı farklı hocam. Adresinizde TürkNet'in kendi altyapısı yoksa 100mbps üzerinde hız alamazsınız. Bu sadece TürkNet için değil bütün servis sağlayıcılar için geçerli. Türk Telekom kendi gigabit altyapısını başka firmalar ile paylaşmıyor sadece 100mbps olarak paylaşıyor.

Evet şu anda kurulum yapılıyor, aşırı hızlı..

Evet gençler bağlattım ve an itibari ile wifiden 800 hız alıyorum

Geri