Linux’a geçilir mi??

boltreny7

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,009
Arkadaşlar hem değişiklik olması hemde windowsun ağırlığı ile uğraşmak istemediğimden başka bir işletim sistemi arıyorum şuanda win11 kurulu. Sizce linuxa geçilir mi? Oyun oynuyorum
Sistem özellikleri imzamda bulunuyor.

Oyun oynayan biri için gereksiz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmzan okunmuyor bu arada. Beyaz üzerine daha beyaz.

Oyun oynanabiliyor hocam Linux'ta merak etmeyin, yıllardır böyle algılar bitmedi gitti. Eğer teknoloji meraklısıysanız kesinlikle geçebilirsiniz. İlk defa kullanacaksanız Mint öneririm. Ayrıca YouTube'da Yusuf İpek adlı kanalı izlemenizi de öneririm. Oradan Linux ile ilgili bir çok bilgiyi öğrenebilirsiniz.

Oyun oynanabiliyor hocam Linux'ta merak etmeyin, yıllardır böyle algılar bitmedi gitti. Eğer teknoloji meraklısıysanız kesinlikle geçebilirsiniz. İlk defa kullanacaksanız Mint öneririm. Ayrıca YouTube'da Yusuf İpek adlı kanalı izlemenizi de öneririm. Oradan Linux ile ilgili bir çok bilgiyi öğrenebilirsiniz.
ben mint yüklediğimde imzadaki sistemde cs2 windowstan kat kat daha az fps verdi proton ile denedim yine aynıydı

Bende cachy vardı 40 takla attım battlefield oynayabileyim diye bir sürü yöntem denedim ancak anti cheat sahip olan birçok oyunda linux desteklenmiyor maalesef. Ancak ram olarak hikayeli oyunlarda güzel performans veriyor. Ben 8 ramle windowsta oynayamadığım oyunu oynayabiliyordum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,348
Üyeler
190,735
Son üye
AliAlmis
Geri