Ben olsam geçerdim hocam 1000 e 1000 olması lazım zaten sorun olacağını pek sanmıyorumhocam ben esenyurtda oturyorum ve tam binamın içerinse alt yapısı var yani o kutu gibi şeyi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haklısınız
Ben olsam geçerdim hocam 1000 e 1000 olması lazım zaten sorun olacağını pek sanmıyorumhocam ben esenyurtda oturyorum ve tam binamın içerinse alt yapısı var yani o kutu gibi şeyi var
haklısınız
sağolun hocamBen olsam geçerdim hocam 1000 e 1000 olması lazım zaten sorun olacağını pek sanmıyorum
atlantis iyi yani öyle mi geçeyim bence siz ne düşünüyorsunuzgpon altyapısı ile güzel internetleri. Turbonette aynı altyapıdan hizmet veriyor atlantisi öneren daha çok ama bilginize.
Diyorum ya kendi altyapıları varsa güzel internet veriyolar fiber zaten kayıp olmayacaktır geçilir .sağolun hocam
atlantis iyi yani öyle mi geçeyim bence siz ne düşünüyorsunuz
Kendi altyapısı varsa geç büyük ihtimalle iyi hizmet verirler, ufak firmalara destek olunması da iyi olur.arkadaşlar merhaba süperonline 50mbps wifi kullanıyorum ve 480 TL fatura ödüyorum taahhütü bitti ve bende internet sağlayıcısı arıyorum ve araştırmalarım sonucunda Atlantisi buldum ve 500TL ye 1000mbps interneti buldum oturduğum binada altyapısı var sizce aradaki 20 tl fark ile süperonlineden atlantise geçilir mi üzer mi
teşekkürlerDiyorum ya kendi altyapıları varsa güzel internet veriyolar fiber zaten kayıp olmayacaktır geçilir .
sağolun hocam haklısınızKendi altyapısı varsa geç büyük ihtimalle iyi hizmet verirler, ufak firmalara destek olunması da iyi olur.
Ben kullanıyorum. 1 2 ay önce genel bir problem vardı. Saldırılar olduğu söylendi ama şuan iyi. Özeliikle 1000mpbs olması cezbetmişti.arkadaşlar merhaba süperonline 50mbps wifi kullanıyorum ve 480 TL fatura ödüyorum taahhütü bitti ve bende internet sağlayıcısı arıyorum ve araştırmalarım sonucunda Atlantisi buldum ve 500TL ye 1000mbps interneti buldum oturduğum binada altyapısı var sizce aradaki 20 tl fark ile süperonlineden atlantise geçilir mi üzer mi
süperonline de 1gbps pakete geçirmiyorböyle yerlerin network bandları dar oluyor ipleride bir o kadar az /24 ile udp ile bir saldırıda bütün internetleri kopabiliyor ama tabi ucuzluk icin deger mi bilmem bir ekstra et doner parasına süperonlinede 1gbps alabilirsiniz.