Yardım Süperonline den Atlantise geçilir mi ?

hocam ben esenyurtda oturyorum ve tam binamın içerinse alt yapısı var yani o kutu gibi şeyi var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklısınız
Ben olsam geçerdim hocam 1000 e 1000 olması lazım zaten sorun olacağını pek sanmıyorum

gpon altyapısı ile güzel internetleri. Turbonette aynı altyapıdan hizmet veriyor atlantisi öneren daha çok ama bilginize.

Ben olsam geçerdim hocam 1000 e 1000 olması lazım zaten sorun olacağını pek sanmıyorum
sağolun hocam :)

gpon altyapısı ile güzel internetleri. Turbonette aynı altyapıdan hizmet veriyor atlantisi öneren daha çok ama bilginize.
atlantis iyi yani öyle mi geçeyim bence siz ne düşünüyorsunuz

sağolun hocam :)

atlantis iyi yani öyle mi geçeyim bence siz ne düşünüyorsunuz
Diyorum ya kendi altyapıları varsa güzel internet veriyolar fiber zaten kayıp olmayacaktır geçilir .

arkadaşlar merhaba süperonline 50mbps wifi kullanıyorum ve 480 TL fatura ödüyorum taahhütü bitti ve bende internet sağlayıcısı arıyorum ve araştırmalarım sonucunda Atlantisi buldum ve 500TL ye 1000mbps interneti buldum oturduğum binada altyapısı var sizce aradaki 20 tl fark ile süperonlineden atlantise geçilir mi üzer mi
Kendi altyapısı varsa geç büyük ihtimalle iyi hizmet verirler, ufak firmalara destek olunması da iyi olur.

Geçecekseniz çabuk olun bence; Türknet ile benzer fiyat politakası izleniyor gibi. Zam gelebilir.

Kampanya Geçerlilik Tarihi: 31.07.2025

Bu Tarife Tam Senlik!

Taahhütlü İnternet Kampanyası

AtlantisNet GigaPon ile altyapınızın desteklediği en yüksek download ve upload hızını hiçbir ek ücret ödemeden doyasıya kullanabilirsiniz. AtlantisNet Karmaşık Değil, Çok Net! Kampanya 31.07.2025 tarihine kadar geçerlidir ve yeni veya mevcut bireysel AtlantisNet GigaPon ile WiFi internet müşterileri bu fırsattan yararlanabilir.

Kendi altyapısından hizmet veren firmalar; bulunduğunuz yerde varsa faydalanın.

1752873593777.webp

arkadaşlar merhaba süperonline 50mbps wifi kullanıyorum ve 480 TL fatura ödüyorum taahhütü bitti ve bende internet sağlayıcısı arıyorum ve araştırmalarım sonucunda Atlantisi buldum ve 500TL ye 1000mbps interneti buldum oturduğum binada altyapısı var sizce aradaki 20 tl fark ile süperonlineden atlantise geçilir mi üzer mi
Ben kullanıyorum. 1 2 ay önce genel bir problem vardı. Saldırılar olduğu söylendi ama şuan iyi. Özeliikle 1000mpbs olması cezbetmişti.

Benim arkadaşım kullanıyor tahaaütlü 1 yıl mı 2 yıl mı bilmiyorum 500tl ye 1000mbs yaptılar bir kere kesinti yaşadı oda 2 güne gelmişti yani bence geçilir bende geçmeyi düşünüyorum

Ben kullanıyorum. 1 2 ay önce genel bir problem vardı. Saldırılar olduğu söylendi ama şuan iyi. Özeliikle 1000mpbs olması cezbetmişti.
teşekkürler hocam o zaman bende geçmeyi düşünüyorum şuan

böyle yerlerin network bandları dar oluyor ipleride bir o kadar az /24 ile udp ile bir saldırıda bütün internetleri kopabiliyor ama tabi ucuzluk icin deger mi bilmem bir ekstra et doner parasına süperonlinede 1gbps alabilirsiniz.

böyle yerlerin network bandları dar oluyor ipleride bir o kadar az /24 ile udp ile bir saldırıda bütün internetleri kopabiliyor ama tabi ucuzluk icin deger mi bilmem bir ekstra et doner parasına süperonlinede 1gbps alabilirsiniz.
süperonline de 1gbps pakete geçirmiyor

Geri