Yardım Netspeed internet sağlayıcısına geçilir mi ?

Ben kızılkıçlı değilim bir sorun olduğunda forumlarda sosyal ağlarda ağlamam arar adamlarla uğraşırım sorunumu çözdürürüm dersen başvur türk telekom altyapısında sana ne sunuyorsa aynısını sunarlar. Bir sorun oldu mu ulaşacak call centerı var diye bunları seçtim ben Türknet Milenicom gibi robotla tin tin uğraşmıyorsun yok uygulamadan talep aç bakarız cart curt yok insan var karşında hızımı kestiklerinde arayıp bağıra bağıra kavga ettim evde ben düşün sitelerine gir altyapıyı ölçtür ne çıkıyorsa onu kesin olarak verirler yukarıdaki 0.0 mbit hızı gördün ddos yiyip çöktükleri gün ssi. Ağın fiberse sıkıntı olmaz hangi firmayı bağlatırsan bağlat hepsinde aynı sorun olur sonuçta santralden sana aynı şey geliyor.
Bu da güncel hızım
Alıntıyı görüntüle
200mbps paketi mi kullanıyorsunuz hocam ne kadar ödüyorsunuz

200mbps paketi mi kullanıyorsunuz hocam ne kadar ödüyorsunuz
Şubata kadar 590 şubat sonrası 620
Ultimate 200 olan fiber paket abonesiyim Aylık ortalama 500 1000 GB downloadım var :D

Şubata kadar 590 şubat sonrası 620
Ultimate 200 olan fiber paket abonesiyim Aylık ortalama 500 1000 GB downloadım var :D
Anladım hocam sağolun o zaman bende abimle konuşup şuanki aboneliği iptal ettirip buna geçerim

Anladım hocam sağolun o zaman bende abimle konuşup şuanki aboneliği iptal ettirip buna geçerim
Arkadaş getirip 30 tl indirim alabilirsin modem ücretini düşürür :D

türk telekom altyapılı bir firmadan geçmiş olsam sanırım ücretsizdi ama ben sıfırdan kurdurdum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

portu açmaya da türk telekom üniformalı çalışanlar gelmişti
Arkadaşlar aradım netspeedi 349 tl 3 ay sonrasında 649 tl oluyor en iyisi türknette 1 yılllık ödemek gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,141
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri