Yardım hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim?

Daha önceden TTNET üyesi iseniz modem verilmeyecek. Şuanki modeminizin arayüzüne kullanıcı adı şifre girip TurkNet'li olacaksınız tabi evinizin önüne kadar imza için gelecekler.
yok modem iade edilecek sordum hem türktelekoma sordum hem gelenlere sordum bunu iade ediceksiniz ilerde modem ücreti alabilirmiş türktelekom ondan iade edin biz türkneti bağlamaya geldiğimizde yeni modem vericez dediler

Ben türknet kullanıyorum gayet memnunum ve 2023 hazirana kadar zam yapmayacaklar

Türknet, netspeed, gıbırnet. Bu 3üne bakın derim. Öte yandan sorunla karşılaşma durumu biraz da şans işi. Başkasına iyi olan altyapı size kötü olabilir ya da tam tersi.
herkes türkneti öneriyolar türknet düşünüyorum bende gıbırneti ilk kez bu forumda duydum oda 1 2 hafta önce hiç durmamıştım bide netspeedi duymuştum arasında kaldım en çok türknet kullanıyor millet denerim türkneti memnun kalmazsam netspeede geçebilirim oda olmazsa gıbır olabilir

yok modem iade edilecek sordum hem türktelekoma sordum hem gelenlere sordum bunu iade ediceksiniz ilerde modem ücreti alabilirmiş türktelekom ondan iade edin biz türkneti bağlamaya geldiğimizde yeni modem vericez dediler
O zaman ISS'nizle anlaşıp modeminizi iade edin. Ama ben TTNET'in verdiği ZTE modemi kullanıyorum hala.

O zaman ISS'nizle anlaşıp modeminizi iade edin. Ama ben TTNET'in verdiği ZTE modemi kullanıyorum hala.
valla bilmiyorum bana iade ediln kafanız ilerde ağrımasın dediler. zaten türknet gelip interneti bağlarlar sonra modemi götürürüm

Evet kesin 2023 hazirana kadar zam yapmayacaklae

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,126
Üyeler
174,824
Son üye
mr lonely
Geri