Fiber altyapı için önerebileceğiniz ISS var mı? Önemli öncelik GeForce NOW'da sıkıntı yaşatmaması, aklımda Netspeed var ama Hindistan IP sıkıntısını duydum, GeForce NOW'da herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Ve başka ISS önerilerine açığım.
Tt fiber mi var.Fiber altyapı için önerebileceğiniz ISS var mı? Önemli öncelik GeForce NOW'da sıkıntı yaşatmaması, aklımda Netspeed var ama Hindistan IP sıkıntısını duydum, GeForce NOW'da herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Ve başka ISS önerilerine açığım.
Alıntıyı görüntüle
EvetTt fiber mi var.
TT Fiber varTürknet Gigafiber altyapısı varsa olabilir
Varda bana portun yok gibi geldi şuanda aktif portun varmı?Fiber altyapı için önerebileceğiniz ISS var mı? Önemli öncelik GeForce NOW'da sıkıntı yaşatmaması, aklımda Netspeed var ama Hindistan IP sıkıntısını duydum, GeForce NOW'da herhangi bir sıkıntı yaratır mı? Ve başka ISS önerilerine açığım.
Alıntıyı görüntüle
Ben TT fiber altyapısı üzerinden Turknette oynadım. Bazı oyunlarda hiç gecikme bazıları oynanmiyordu. R6 mesela en güzel oynanan oyunlardan biriydi.Evet
TT Fiber var
Daha dün Fiber bağlantı aktif oldu sinyal verdilerVarda bana portun yok gibi geldi şuanda aktif portun varmı?
Ben 24mbit hızla kullandım. Neredeyse hiç gecikleme olmadan (ara sıra, oyunu çok etkilemeyecek şekilde illa ki yaşandı) ve akıcı bir şekilde kullandım. Bizim ülkedeki bir garip.Bir ISS önerisinden ziyade bir tecrübemi paylaşayım seninle.
Haziran sonu Temmuz başı gibi GFN'un 1 aylık hizmetini satın aldım ve 100MBPS'lik altyapım ile oyun oynamaya çalıştım fakat sonuç hiç beklediğim gibi geçmedi ve paramı çöpe atmış gibi hissettim. Gecikme fazlaydı, oyunun akıcılığı desen yoktu.
Bende aynı şekilde. 32 mbit İnterneti WiFi ile gfn tecrübe etme şansım oldu. Gayet de düzeldi 2 3 dakikaya bir görüntü çamur olup düzeliyordu haricinde iyiydi.Ben 24mbit hızla kullandım. Neredeyse hiç gecikleme olmadan (ara sıra, oyunu çok etkilemeyecek şekilde illa ki yaşandı) ve akıcı bir şekilde kullandım. Bizim ülkedeki bir garip.