Arama sonuçları: *

1. A

Türknet internette Dns işe yaramıyor

fiber olabilir 100mbps pakettir 70 alıyorsundur belki.
  2. A

Netspeed iyi mi? REFERANS KOD LAZIM

Valla hocam isme bakmadım kullanımıma baktım ben 1 senedir gayet okey gidiyoe
  3. A

Hocam açıkçası öyle kesilme durumu olmadı hiç veya tamamen gittiği bi durum.
  4. A

Kocaelideyim ben. merkezleri Konya arada mesafe var Baya ama ona rağmen iş yapıyor ben bide dandik WiFi adaptör ile bu değerleri alıyorum kablolu olsa uçacak. 100 mbps kullandığım zaman en az 110-120 arası alıyordum adaptör ile şuan 200deyim adaptörüm pek yeterli gelmiyor biraz dalgayla 210...
  5. A

Hocam gıbır kullanıyorum 1 seneden fazladır tavsiye ederim lolde ping değerim 6-8ms arası oluyor eğer geçmeyi düşünürsen ref kodu:GBYGKQVR7G
  6. A

Öneri 🟠EFSANE NET DENEYİMİM🟠

Gıbır var Konya merkezli akrabalarla benim ip konuada gözüküyor deli olursun KDŞDKĞXMDŞDÖDŞDMĞDMD
  7. A

Yeni Abonelik İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Anladım hocam sağlık olsun gıbır garip bi firma ama sorun yaşadıysanız yapacak bir şey yok.
  8. A

Yeni Abonelik İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Hocam açıkçası gıbır kullanıyorum 1.5 senedir memnunum çok nadir kopma yaşadım onuda destekle iletişime geçince çözmüşlerdi.
  9. A

GIBIRNET DAVET KODU PAYLAŞIMI

Hocam kod ile hem paylaşan taraf hem giren taraf 1 senelik her ay için 20 tl indirim kazanıyor diye biliyorum.
  10. A

GIBIRNET DAVET KODU PAYLAŞIMI

GBYGKQVR7G buyur hocam
  11. A

Milleni tercih etmeyi düşünüyorum

Hocam fiyatının 300 olacağını nerden öğrendiniz tam olarak eğer öyle bir şey varsa tercih etmeyeceğim
  12. A

Milleni tercih etmeyi düşünüyorum

yaşadığınız problemler ve iyi yanlarını paylaşabilir misini? 200 mbps 280 civarı bir fiyatta kafama yattı şuanlık 100mbps ise 230 Tl ne düşünüyorsunuz
  13. A

Yeni bir internet sağlayıcısına geçmek istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir?

kablo net bana en fazla 16mbps sunuyor maalesef onu tercih etmeyeceğim.
  14. A

bende onu diyorum işte zam olmuyor siz ikiside zam yaptı dediğiniz için öyle söyledim.
  15. A

taahhüt devam ederken fiyatlarda değişiklik yapılıyor mu? ben geleceğe yönelik zamlardan etkilenmemek adına taahhüt düşünüyorum.
  16. A

hocam genel olarak firmalar hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum. Dediğiniz doğru fakat genelde iyi olan firmaları bilmek yararıma olacaktır.
  17. A

turkcell hariç hepsinde fiber altyapı zaten. 100mbps en iyi sağlayıcıyı tercih etmek istiyorum .
  18. A

hocam gıbırnetten baktığımda 1000mbps diğer sitelerde Max 100 diyor. 1692206102 fiyatlarından emin olamıyorum türknetin ya etrafımda memnun olmayan insanlar gördüm.
  19. A

Arkadaşlar merhaba şuanda kullandığım internetten memnun değilim açıkçası bir taahhüdüm yok. Farklı bir internete geçmek istiyorum taahhütlü olabilir çünkü fiyatlar durmadan artıyor ayrıca kaliteli olması lazım . Kullandığınız internet firmalarının artı ve eksilerinden bahsederseniz sevinirim.
Top Bottom