Neler Yeni

Milleni tercih etmeyi düşünüyorum

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
yaşadığınız problemler ve iyi yanlarını paylaşabilir misini? 200 mbps 280 civarı bir fiyatta kafama yattı şuanlık 100mbps ise 230 Tl ne düşünüyorsunuz

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,372
İsim
Kaan
yaşadığınız problemler ve iyi yanlarını paylaşabilir misini? 200 mbps 280 civarı bir fiyatta kafama yattı şuanlık 100mbps ise 230 TL ne düşünüyorsunuz
Bende 35lik paket var yine de 55alıyom nedenini bende bilmiyorum.Onun dışında müşteri hizmetleri dışında çok sıkıntısı yok.

YazılımKafa

80+ Silver
yaşadığınız problemler ve iyi yanlarını paylaşabilir misini? 200 mbps 280 civarı bir fiyatta kafama yattı şuanlık 100mbps ise 230 TL ne düşünüyorsunuz
100 mbps 300 olacak. Sürekli zam oluyor, ayrıca müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Abone olduktan sonra telefonla ararsan çalmıyor bile direk kapanıyor. Anca wp den yazarsın, onda da çok uzun sürüyor cevap vermeleri falan

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
100 mbps 300 olacak. Sürekli zam oluyor, ayrıca müşteri hizmetleri diye bir şey yok. Abone olduktan sonra telefonla ararsan çalmıyor bile direk kapanıyor. Anca wp den yazarsın, onda da çok uzun sürüyor cevap vermeleri falan
Hocam fiyatının 300 olacağını nerden öğrendiniz tam olarak eğer öyle bir şey varsa tercih etmeyeceğim

YazılımKafa

80+ Silver
Hocam fiyatının 300 olacağını nerden öğrendiniz tam olarak eğer öyle bir şey varsa tercih etmeyeceğim
Olmuş zaten, abonelere mesaj gitmiş herhalde. Forumda biri yazdı. Zaten sürekli zam yapıyor. 1 senede 4-5 kere zam yaptı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Milleni önermem. Müşteriyi ucuz fiyattan çekip 2 - 3 ay sonra zam yapmasıyla meşhur bir firma.
Ön ödemeli veya taahhütlü bir firmaya geçmenizi öneririm.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Bu enflasyon döneminde taahhütsuz internet pek mantıklı gelmiyor

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Taahhütlü hangi firmayı önerirsiniz peki?
Ben ttnet fiber kullanıyorum. Eve ilk taşındığımda ttnet almıştım. Herhangi bir sorun yaşamadığım için değiştirmedim. Şimdi de yeni fiber geldi ücretsiz dönüşümden eve de fiber hat çektiler. Ücretsiz fiber modem verdiler(veya faturaya ek ücretlidir tam emin değilim). 35 mbps 154 tl ödüyorum şuanda

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Taahhütlü hangi firmayı önerirsiniz peki?
Açıkçası hangi firma taahhüt yapıyor bilmiyorum, sanırım sadece TT.
TurkNet ile iletişime geçin, eski müşterilerine yıllık ön ödeme ile daha düşük bir fiyattan hizmet veriyor. Yeni müşterilerine de geçerli mi diye sorun isterseniz.
Onun dışında GIBIRNet zam yaptığından beri 1 yıl boyunca zam yapmama sözü vermişti. Geçen yılda bu sözü vermişti ve tuttu. 1.5 yıl boyunca 110 TL'den hizmet verdiler.
Bir de Comnet var işte. Ön ödemeli.

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Açıkçası hangi firma taahhüt yapıyor bilmiyorum, sanırım sadece TT.
TurkNet ile iletişime geçin, eski müşterilerine yıllık ön ödeme ile daha düşük bir fiyattan hizmet veriyor. Yeni müşterilerine de geçerli mi diye sorun isterseniz.
Onun dışında GIBIRNet zam yaptığından beri 1 yıl boyunca zam yapmama sözü vermişti. Geçen yılda bu sözü vermişti ve tuttu. 1.5 yıl boyunca 110 TL'den hizmet verdiler.
Bir de Comnet var işte. Ön ödemeli.
Aslında türknet kullanıyorduk ama arayıp 380 tl olacağını söylemişler. Biz de iptal ettik
Ben ttnet fiber kullanıyorum. Eve ilk taşındığımda ttnet almıştım. Herhangi bir sorun yaşamadığım için değiştirmedim. Şimdi de yeni fiber geldi ücretsiz dönüşümden eve de fiber hat çektiler. Ücretsiz fiber modem verdiler(veya faturaya ek ücretlidir tam emin değilim). 35 mbps 154 TL ödüyorum şuanda
154 lira çok iyi. Biz görüşelim o zaman

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
154 lira çok iyi. Biz görüşelim o zaman
İşte hocam ben geçen sene yaptırdım. 1 sene daha taahhütüm var. Geçen sene bir tık pahalı geliyordu ama şuanda ucuz ve 1 senem daha var. O yüzden bana mantıklı geliyor

Top Bottom