YazılımKafa
80+ Silver
Kablonet altyapısı nerdeyse hiçbir yerde yok. O yüzden Türk Telekom olarak söyledim.Türksat Türk Telekoma Bağlı Değil Ki ?
Kablonet altyapısı nerdeyse hiçbir yerde yok. O yüzden Türk Telekom olarak söyledim.Türksat Türk Telekoma Bağlı Değil Ki ?
Birbirlerinin altyapılarını kullanabilirler. Benim evde vodafone var. Altyapı superonline.Türksat Türk Telekoma Bağlı Değil Ki ?
bende onu diyorum işte zam olmuyor siz ikiside zam yaptı dediğiniz için öyle söyledim.Dostum tahhüt dediğin o zaten. Tahhütlü firmada tahhüt süresi boyunca zam olmazz
valla arkadaş istanbulda ise vardır ben mersindeyim var şuanKablonet altyapısı nerdeyse hiçbir yerde yok. O yüzden Türk Telekom olarak söyledim.
Yeni aboneler için zamlandı. Zaten abone olanlar aynı fiyattan devam ediyorbende onu diyorum işte zam olmuyor siz ikiside zam yaptı dediğiniz için öyle söyledim.
kablo net bana en fazla 16mbps sunuyor maalesef onu tercih etmeyeceğim.Türksat Kablonet Öneririm Kendin 204TL'ye 100 Mbps Dowland 20 Mbpss Uploud Alıyorum Üstüne TV Paketleride Var Yanında Sana Konu Linki Atam Paketimi İncele
Siz Hangi İnternet Firmasını Kullanıyorsunuz ?
Türksat Kablonet Mevcut Müşteriye Özel Aklın Yolu 1000 Kampanyası 100 Mbps’ye kadar Sınırsız Kablonet Analog KabloTV KabloTV Üst Paket Altın Sinema Paketi Nat Geo NOW Filmbox + Premium Spor Paketi Kabloses her yöne 50 dk İnteraktif Kutu (kiralama) Kablobulut 25 GB 12 Ay Taahhütle 230,00 TL/Ay...forum.donanimarsivi.com
Herhangi Bir Sorun Yaşamadım 4 Yıldır Kullanıyorum Zaten Gayet İyi
Gıbırdan kötü desteğe sahip firma yoktur diye düşünüyordum Comnet varmışComnet kullanıyorum 7 aydır. Hiç sorun yaşamıyordum. Son 2 haftadır her gün saat 18-20 arası internet tekliyordu bi 5 dk kadar falan.
Bugün hiçbir sorun olmadı Sorun şu ki müşteri hizmetleri bakımından yetersizler. Ben Comnet alın demiyorum sadece kendi tecrübemi aktarıyorum. İlla ki çözeceklerdir ama ne zaman muamma