Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Öneri Telefon için uygun fiyatlı, yüksek GB'lı internet paketi.

Vodafoneluyum, 65 TL'ye Redli Müşteri 18GB paketini kullanıyorum. Yanında hediye verdikleri 1 yıl boyunca ayda 2 GB ile 20 GB oluyor. Gayet memnunum.
  2. ArdaM

Türknet'e geçmeli miyim?

Ben geçtim ve çok çok memnunum. 100/8 şeklinde vaat edilen hızı büyük oranda alıyorum, TT'den transfer ile geçmiştim, modem falan değiştirmedim gayet hızlıca hiç kesinti olmadan geçiş yaptım. 3-4 ay oldu sanırım, hiçbir sorun yaşamadım.
  3. ArdaM

Türknet 100mpbs pakette 7 mpbs veriyor

22 Eylül 2020.
  4. ArdaM

Türk Telekom'un Bölgemdeki Telefon Dolabının İçler Acısı Hali :)

Üçgenin içler açısı toplamı 180 derecedir :cool: ✌️ Başlıkta hata olmuş sanki abi 🤣
  5. ArdaM

TurkNet'e geçtim, yapmam gereken bir şey var mı?

Teşekkürler hocam :)
  6. ArdaM

Tamam arkadaşlar, pingde sorun yok. CS'de denediğimde 60 ping alıyorum, TT'de iken 70-80 idi. Tek sorun, Steam'de 10.5 Mb indiriyorum. 85 Mbps'ye tekabül ediyor. 1618225771 Binamda dolap var fiziksel olarak gördüm 🤣 Netspeed'den test yaptığımda da dolaba 0 metre diyordu.
  7. ArdaM

Evet, 85 TL'lik paket.
  8. ArdaM

Bu arkadaştan var, Archer C5W olması lazım. Edit: C5V imiş.
  9. ArdaM

Az önce TurkNet bağlantım geldi 😍 Download bir tık düşük, ping bir tık yüksek geldi, FTTB altyapı var. Performansı artırmak için yapmam gereken bir şey var mı?
  10. ArdaM

Türknet Destek'in Çelişkili Arıza Mesajları

0 metre olması ne anlama geliyor?
  11. ArdaM

Yardım Türknet Port Olmaması

Tamamdır, teşekkürler :)
  12. ArdaM

Tamamdır, port açılmasıyla alakalı elimden bir şey gelir mi peki? TT'ye yeniden taahhüt vermek istemiyorum. 30 Nisan'da bitecek :D 1615498530 Anlayamadım, neye kanıt olarak göstereceğim?
  13. ArdaM

Geçen seneden beri taahhüt bekliyorum, sürekli kontrol ediyordum ve 100 Mbps verebildiği gözüküyordu. Sonradan taahhütümün bitmesine yakın bir daha baktığımda binamda altyapı olmadığı yazmaya başladı. Türknet'i aradığımda binamda boş port olmadığını, taahhüt bitince de açılmamış olması dahilinde...
  14. ArdaM

türknet hızı az değil mi

Yani öneriyor musun?
  15. ArdaM

türknet hızı az değil mi

Emin misin? Direkt geçerim o zaman tt taahhütüm bittiğinde.
  16. ArdaM

Önerebileceğiniz İnternet Sağlayıcıları var mıdır?

Türknet 85 liraya altyapın ne kadar destekliyorsa o kadar veriyor maksimum 100 olacak şekilde.
  17. ArdaM

Yardım Canlı derse yetişcem acil

Geçici çözüm olarak telefonunu şarj kablosu ile bilgisayara bağlayıp USB internet paylaşımını aç. Dersin bitince çözersin
  18. ArdaM

Öneri 12mbps paketi 16mbps yapsam?

taahhüt süreni artıracaksa yapma bence, çıkmak isteyince ceza ödeme
Top Bottom