Arama sonuçları: *

1. Arslannn

İnternet sağlayıcı önerisi

Ankarada ping sıkıntısı olurmu bi kaç arkadaş sıkıntı yaşamış pingle alakalı
  2. Arslannn

İnternet sağlayıcı önerisi

Ankarada yaşıyorum tt fiber altyapısı var önerebileceğiniz firmalar neler
  3. Arslannn

Internet sağlayıcı önerisi

önceliğim tahhütlü veya fiyat garantisi veren şirketler yada peşin ödeme yapabileceğim adresimde tt fiber altyapısı var fiyata göre 50 veya 100mbps lik bir paket almayı düşünüyorum öneriniz varmı
  4. Arslannn

Comnet'e geçmeli miyim sizce

Comnetin müşteri ilişkileri çok iyi değil bş sprun yaşadığın zaman çok yardımcı olmuyolar hizmet olarakta türknetten bi tık daha kötüdür fiyatına göre işte ara ara droplar yaşarsın bence riskli farklı firmalara yönelmeni öneririm
  5. Arslannn

Oyun indirmeye Türk net dayanır mı

Benim her ay 2tb geçiyor nerdeyse biraz fazla kullanıyorum sanırım
  6. Arslannn

Öneri 🔥Vodafone Kırmızı Fırsat 16GB Tarifesi 107'TL🔥

1 hafta önce 8gb 130 tl ye taahhüt imzaladım Vodafone hep taahhüt yenilediğimde böyle yapıyo
  7. Arslannn

İSS Önerebilir misiniz

ben daha dün comente geçtim bügün akşama doğru gelir muhtemelen yarın istersen değerlerimi söylerim fiyat olarak gayet uygun oluyor arkadaş koduyla birlikte aylık 160tl 200/30 mgbt bence gayet iyi
  8. Arslannn

Yardım Netspeed davet kodu varmı

türknetten gelmişti benim modem en son ama almıycaklarmış aynımodem devam
  9. Arslannn

Yardım Netspeed davet kodu varmı

davet kodu lzm atabilen varsa otomatik ödeme
  10. Arslannn

Yardım Comnet davet kodu varmı

tahhütsüz olmasının ne mantığı var ozmn yeni bi yasa sanırsam
  11. Arslannn

hocam biliyorum bu konuyu okudum 1 ay şans vermek istedim birde fiber kullanıcısıyım eğer sıkıntı yaşarsam netspeede geçerim direkt
  12. Arslannn

davet kodunuz varsa alabilirim birde comnet tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz 200mgbt fiber pakete geçmeyi düşünüyorum
  13. Arslannn

Yardım Fiber internet önerisi Comnet iyi midir?

vdslde sorun yaşanmıyosa fiberde hiç olmaz diye düşünüyorum ama bakalım
  14. Arslannn

bende şu an comnetle ikisi arasındayım ping değerleriniz valorantt vs nasıl acaba birde hangi şehirdesiniz
  15. Arslannn

Yardım Fiber İnternet Önerisi

hocam ben ankaradayım bende comnete geçiş yapayım diyorum ama önerir misiniz?
  16. Arslannn

paket loss sorunu pubg ile alakalı evet çok gıcık bi durum
  17. Arslannn

bende şu an aynı drumdayım 200 lük paket çok mantıklı geldi ama şikayet çok fazla var bu olmassa netspeede geçmeyi düşünüyorum
  18. Arslannn

şu an comnetin 12 aylık 200mgbt olan paketini düşünüyorum ama sıkıntılar olduğunuda okudum farklı bi firma öneriniz varsa alabilirm altyapım fiber 1000mgbt e kadar destekliyor ,fiyat maximum 200 tl
  19. Arslannn

Öneri Türknetten farklı bir sağlayıcıya geçicem öneri yapar mısınız?

Soru açıklamada türk net malum 180 tl yaptı bende 100mgbt kullanıyorum farklı bir operatörü tercih etmem daha mantıklı gibi millenicom veya gıbırnet gibi sizinde öneriniz varmıdır
  20. Arslannn

Turknet cayma bedelini nasıl ödüyor

Online işlemlerde cayma bedeli ile alakalı bi yer vardı oraya faturanın fotosunu belge olarak kaydetmeniz lzm sanırsam
Top Bottom