Netspeed öneririm uygun fiyatlı ve sorunsuzşu an comnetin 12 aylık 200mgbt olan paketini düşünüyorum ama sıkıntılar olduğunuda okudum farklı bi firma öneriniz varsa alabilirm altyapım fiber 1000mgbt e kadar destekliyor ,fiyat maximum 200 TL
Netspeed düşünebilirsin dostum. Yorumları genelde olumlu. Fiyatıda iyişu an comnetin 12 aylık 200mgbt olan paketini düşünüyorum ama sıkıntılar olduğunuda okudum farklı bi firma öneriniz varsa alabilirm altyapım fiber 1000mgbt e kadar destekliyor ,fiyat maximum 200 TL
Online oyun oynamadım için ping konusunda çok birsey diyemem ama oyun oynayan arkadaşlarım memnunbende şu an comnetle ikisi arasındayım ping değerleriniz valorantt vs nasıl acaba birde hangi şehirdesiniz
vdsl kullanıyorum ucuz diye geçmiştim 1 senedir burdayım.Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım sadece geçen gün bir sorun oldu kopma yaşadım arka arkaya oda çözüldü.şu an comnetin 12 aylık 200mgbt olan paketini düşünüyorum ama sıkıntılar olduğunuda okudum farklı bi firma öneriniz varsa alabilirm altyapım fiber 1000mgbt e kadar destekliyor ,fiyat maximum 200 TL
vdslde sorun yaşanmıyosa fiberde hiç olmaz diye düşünüyorum amavdsl kullanıyorum ucuz diye geçmiştim 1 senedir burdayım.Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım sadece geçen gün bir sorun oldu kopma yaşadım arka arkaya oda çözüldü.
geç dene hocam bi zararı yok 1 ay kal beğenmezsen değiştirvdslde sorun yaşanmıyosa fiberde hiç olmaz diye düşünüyorum ama
bakalım