Neler Yeni

Yardım Fiber İnternet Önerisi

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Emre
Beyler binaya yıllarca uğraştıktan sonra sonunda fiber getirebildim. Fp olarak comnet görmüştüm fakat baya şikayetçi olan arkadaş varmış önerdiğiniz en fp sağlayıcı hangisi 200 e 20 civarı olursa memnun olurum şimdiden teşekkür ederim. ☺️ Hayırlı ramazanlar.

Ekler

• Screenshot_2023-04-17-12-21-33-102_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-04-17-12-21-33-102_com.android.chrome.jpg
    782 KB · Hit: 89

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Beyler binaya yıllarca uğraştıktan sonra sonunda fiber getirebildim. Fp olarak comnet görmüştüm fakat baya şikayetçi olan arkadaş varmış önerdiğiniz en fp sağlayıcı hangisi 200 e 20 civarı olursa memnun olurum şimdiden teşekkür ederim. ☺️ Hayırlı ramazanlar.
bende şu an aynı drumdayım 200 lük paket çok mantıklı geldi ama şikayet çok fazla var bu olmassa netspeede geçmeyi düşünüyorum

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay
Comnet abonesiyim
Öncelikle hangi oyunu oynuyorsunuz

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende şu an aynı drumdayım 200 lük paket çok mantıklı geldi ama şikayet çok fazla var bu olmassa netspeede geçmeyi düşünüyorum
o da 10 yerine 20 verse düşünmezdim bile ama 10 üzer gibi be artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comnet abonesiyim
Öncelikle hangi oyunu oynuyorsunuz
valorant pubg (kendinden paket loss sorunu olan özürlü oyun) ki mardin de yaşadığım için zaten ping değerim kötü olur bir de firma da sorun varsa tamamen...

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
Erdem çay

valorant PUBG (kendinden paket loss sorunu olan özürlü oyun) ki mardin de yaşadığım için zaten ping değerim kötü olur bir de firma da sorun varsa tamamen...
Bu durumda ttnet ten ötesi sizi kesmez netspeed olsun gibirnet olsun comnet olsun hiçbirinde Mardin de pop noktası olacağını sanmıyorum.

Ama ilk masrafları göz önünde alarak bir aylık abonelik alabilirsiniz memnun kalmazsanız süre uzatımı yapmadan çıkarsınız

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz

valorant PUBG (kendinden paket loss sorunu olan özürlü oyun) ki mardin de yaşadığım için zaten ping değerim kötü olur bir de firma da sorun varsa tamamen...
paket loss sorunu pubg ile alakalı evet çok gıcık bi durum

Netspeed kullanabilirsin müşteri hizmetleri de gayet iyi ben hiçbir sıkıntı yaşamadım

Emre mete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu durumda ttnet ten ötesi sizi kesmez netspeed olsun gibirnet olsun comnet olsun hiçbirinde Mardin de pop noktası olacağını sanmıyorum.

Ama ilk masrafları göz önünde alarak bir aylık abonelik alabilirsiniz memnun kalmazsanız süre uzatımı yapmadan çıkarsınız
tt de malesef 200 e bile 10 upluad verdiği ve fiyatlar bir tık tuzlu olduğu için uzak tutuyor beni

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz

hocam ben ankaradayım bende comnete geçiş yapayım diyorum ama önerir misiniz?

Hasan_Enes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Hasan Enes
İlgilendiği Kategoriler
.
Instagram
.
Steam
.
Facebook
.
Discord
.
Reddit
.
NetSpeed öneririm VDSL2 hatta kullanıyorum gayet iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,679
Üyeler
163,535
Son üye
MustafaSaid
Top Bottom