upluad kaç veriyor bir de ping değerleri çok önemliNetSpeed öneririm VDSL2 hatta kullanıyorum gayet iyi.
eyw sağolAnkara'dan sonra diğer firmalar genelde patlıyor. Stabil bir internet istiyorsanız TT sizin için en iyi seçenek.
15 uploud şuan ping 6-10 ma arası vdsl'de tabi fiberde çok daha düşecektirupluad kaç veriyor bir de ping değerleri çok önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
eyw sağol
Ya tabi lokasyon önemli ama en azından stabil olur değerler şuanki bendeki gibi bi 10 bi 6 çıkmaz diye düşünüyorum.o ben de düşmez çünkü mardin deyim de upluad iyiymiş 10 diyor sitesinde ama
Netspeed kullanmıyorum suana kadar tek sorun yaşamadım öneririmbende şu an aynı drumdayım 200 lük paket çok mantıklı geldi ama şikayet çok fazla var bu olmassa netspeede geçmeyi düşünüyorum
ama fiyat olarak ta 2 katı malesef yoksa düşünmezdim tt başlatırdım.Mardin'de en sağlam olarak TT iş yapar. teknik destek vs. açısından önerim bu gibi uzak illerde Türk Telekom olur. Ama çok denemek isterseniz taahütsüz bir bir firmaya geçip deneyebilirsiniz.
netspeed te 1 yıllık peşin verme olayı var mı fiyat artışından etkilenmemek adınaNetspeed kullanmıyorum suana kadar tek sorun yaşamadım öneririm
bilmiyorum hiç sormadımama fiyat olarak ta 2 katı malesef yoksa düşünmezdim tt başlatırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
netspeed te 1 yıllık peşin verme olayı var mı fiyat artışından etkilenmemek adına
500mb pakete gerek yok bence. Ben de bi ara düşündüm ama gereksiz fazlaBeyler binaya yıllarca uğraştıktan sonra sonunda fiber getirebildim. Fp olarak comnet görmüştüm fakat baya şikayetçi olan arkadaş varmış önerdiğiniz en fp sağlayıcı hangisi 200 e 20 civarı olursa memnun olurum şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar.