Yardım Fiber İnternet Önerisi

Ankara'dan sonra diğer firmalar genelde patlıyor. Stabil bir internet istiyorsanız TT sizin için en iyi seçenek.

Mardin'de en sağlam olarak TT iş yapar. teknik destek vs. açısından önerim bu gibi uzak illerde Türk Telekom olur. Ama çok denemek isterseniz taahütsüz bir bir firmaya geçip deneyebilirsiniz.

Mardin'de en sağlam olarak TT iş yapar. teknik destek vs. açısından önerim bu gibi uzak illerde Türk Telekom olur. Ama çok denemek isterseniz taahütsüz bir bir firmaya geçip deneyebilirsiniz.
ama fiyat olarak ta 2 katı malesef yoksa düşünmezdim tt başlatırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Netspeed kullanmıyorum suana kadar tek sorun yaşamadım öneririm
netspeed te 1 yıllık peşin verme olayı var mı fiyat artışından etkilenmemek adına

netspeed öneririm bende yeni geçtim 18 gün oldu uploadım 15 downloadım 100 ama 110 felan alıyorum fiber kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok şuanda istersen eğer kod da verebilirim

Beyler binaya yıllarca uğraştıktan sonra sonunda fiber getirebildim. Fp olarak comnet görmüştüm fakat baya şikayetçi olan arkadaş varmış önerdiğiniz en fp sağlayıcı hangisi 200 e 20 civarı olursa memnun olurum şimdiden teşekkür ederim. ☺️ Hayırlı ramazanlar.
500mb pakete gerek yok bence. Ben de bi ara düşündüm ama gereksiz fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri