Arama sonuçları: *

1. BarbaraPalvin

Yardım Superonline İptal Etsem Ne Kadar Taahhüt Öderim

Maalesef değil. TT'den sonra zulüm gibi geldi bu internet. Her şey çok yavaş,sürekli zaman aşımı problemleri başladı. TT varken hiç bir sorun yaşamıyordum. Hem de o mbps olarak daha düşüktü. 1651319863 Anladım yani ne kadar erken o kadar az ücret. Teşekkür ederim inşallah dediğiniz ücrete yakın...
  2. BarbaraPalvin

Öyle bir şeyse iptal ederim. Yanlış bilmiyorsam turknet 480 TL karşılıyor. Fakat bu ay abonelik başladığı için daha fazla rakam çıkmaz mı?
  3. BarbaraPalvin

En iyisi gidip öğrenmek fakat bu ay bağlattığımız için 1000 hatta 2000 TL bile gelebilir gibi. Ne yapacağım bilmiyorum bir de yaz geliyor.
  4. BarbaraPalvin

Gerçekten bende başarılı bir şey bekliyordum Netflix, YouTube da 720p'yi zor görüyorum. Gece oyun oynarken de sürekli zaman aşımı veriyor. Artık gerçekten sıkıldım.
  5. BarbaraPalvin

500-600 hatta 700'e okeyim. Zaten bildiğim kadarıyla şuanda turknet 480 TL karşılıyor. Bayramdan sonra gidip direkt mağazada konuşacağım.
  6. BarbaraPalvin

Çok para çıkıyor ya şuan babama o kadar sinirliyim ki. 12 MBPS TT daha iyiydi vallaha ya 1651270311 Siz siz olun Turkcell'e güvenip Superonline almayın,aldırmayın.
  7. BarbaraPalvin

Merhabalar babam benden habersiz TT'yi iptal edip Superonline internet almış ve internet paketi "Yalın VDSL Hız Festivali Kampanyası (24 MBPS 24 Ay'mış)." Fakat internet o kadar kötü o kadar çok kopma,zaman aşımına uğruyor ki gerçekten bıktım bende taahhütü ödeyip Turknet'e geçmek istiyorum ne...
  8. BarbaraPalvin

türktelekoma geçilirmi

Yok, geçilmez.
  9. BarbaraPalvin

Yardım TürkNet'e geçeyim mi?

Amasya
  10. BarbaraPalvin

Yetmiyor demeyelim daha iyi istiyorum daha hızlı olsun istiyorum çünkü yayınları 1080P de izleyemiyorum evde başka biri internette iken. 1628617845 Kimse yok çevremde :(
  11. BarbaraPalvin

Şuanki kullandığım internet Türk Telekom ve İnternet 15 Mbps fakat yetmiyor download falan aşırı düşük bu yüzden bende Türknet üzerinden test yaptım 75MBPS internet veriyorlar 99 TL'ye geçeyim mi?
  12. BarbaraPalvin

Arkadaşlar hangi operatorü seçmeliyim?

Bence de millenicoma geç
  13. BarbaraPalvin

Teşekkürler TürkTelekom!

Odan da televizyon yoksa bir yerlerde gizli kamera olmalı dikkat et Ameriga çok tehlikeli
  14. BarbaraPalvin

Teşekkürler TürkTelekom!

Ameriganın oyunları seni televizyondan dinlemişler (!)
  15. BarbaraPalvin

Teşekkürler TürkTelekom!

Kanka türk telekoma mı sövdün o.O2
  16. BarbaraPalvin

Millenicom whatsapp numarası bu mu ?

Evet doğru numara
  17. BarbaraPalvin

İnternetinde Son Günlerde Sorun Yaşayanlar, Toplanın !

Ama kimlerle oynadığına bağlı topluluk sunucusunda Türklerle giriyorum ping maksimum 10
  18. BarbaraPalvin

Yaşayan sayısı da fazla fakat ben memnunum valorantta 25'den yukarı çıkmıyor,cs-go'da 60-70 arasında geziyor pingim
  19. BarbaraPalvin

Sorun yaşayanlar için gayet güzel bir konu Allah'a şükür TT kullanmama rağmen (1 senedir) hiç sıkıntı çekmedim
Top Bottom