Odan da televizyon yoksa bir yerlerde gizli kamera olmalı dikkat et Ameriga çok tehlikeliA -Ama odamda televizyon yok... YOKSA BİLGİSAYARDAN MI DİNLEDİLER?
Aradık. Çalışma var diyorlar. 6mbps iken bir sorun yok diyordu. Telefonu kapattıktan sonra masayı yumruklayıp 10 dakika rahat sövmüştüm.Eee bir arayıp sormadın mı? hiç bu ne düşük hız diye
Anladım Bizde çalışma varken hiç internet alamıyoruz sen haline şükret (!)Aradık. Çalışma var diyorlar. 6mbps iken bir sorun yok diyordu. Telefonu kapattıktan sonra masayı yumruklayıp 10 dakika rahat sövmüştüm.
Normalde kaç alman gerekiyor?Şimdi çalışma var.. Peki 1 yıldır o 10 mbps'mi ne yapıyorlar? onun cevabını istiyorum.
Aradığımda hiçbir şey yapmadılar .Onlarca kez aradım. 10 mbps olsa tamam derim.İç hattınızda sıkıntı olabilir, 16mbps'nin tamamını alamazsınız zaten. 2-3mbps'lik bir kayıp olur ancak sizinki çok fazla. Keşke hızınız 6mbps iken arayıp sorsaydınız.
Keşke şikayet etseydiniz BTK'na.Aradığımda hiçbir şey yapmadılar .Onlarca kez aradım. 10 mbps olsa tamam derim.
evinizde televizyon va5rsa dinlerler ameriga buA -Ama odamda televizyon yok... YOKSA BİLGİSAYARDAN MI DİNLEDİLER?