Merhabalar babam benden habersiz TT'yi iptal edip Superonline internet almış ve internet paketi "Yalın VDSL Hız Festivali Kampanyası (24 MBPS 24 Ay'mış)." Fakat internet o kadar kötü o kadar çok kopma,zaman aşımına uğruyor ki gerçekten bıktım bende taahhütü ödeyip Turknet'e geçmek istiyorum ne kadar öderim. *internet bu ay bağlandı daha ilk faturası bile gelmedi*
Daha yeni bağlandıysa ilk ay indirim bedeli + fatura ücreti gibi 200 TL'yi geçmez muhtemelen ekstra bir tutar çıkabilir. Tam tutar için arayın, onlar söyler. Ek olarak bu tarz sorunlar varsa ücretsiz fesih yaptırmıştım daha önce Türkcell'e.
Bir de bu sorunları yaşıyorsanız Turknet'e de geçseniz benzer sorunlar olacaktır, altyapısal problem var gibi gözüküyor.
Daha yeni bağlandıysa ilk ay indirim bedeli + fatura ücreti gibi 200 TL'yi geçmez muhtemelen ekstra bir tutar çıkabilir. Tam tutar için arayın. Ek olarak bu tarz sorunlar varsa ücretsiz fesih yaptırmıştım daha önce Türkcell'e.
Hocam emin değilim ancak BTK'ya şikayet kaydı oluşturup vaat edilen hızı vermediklerini, çok fazla kopma sorunu olduğunu belirten bir şikayet kaydı oluşturursan ve onaylanırsa ücretsiz iptal edebiliyorsun. Tabii bu dediklerim oluyorsa. Sürekli kopma, hız vs vs.
Gerçekten bende başarılı bir şey bekliyordum Netflix, YouTube da 720p'yi zor görüyorum. Gece oyun oynarken de sürekli zaman aşımı veriyor. Artık gerçekten sıkıldım.
Merhabalar babam benden habersiz TT'yi iptal edip Superonline internet almış ve internet paketi "Yalın VDSL Hız Festivali Kampanyası (24 MBPS 24 Ay'mış)." Fakat internet o kadar kötü o kadar çok kopma,zaman aşımına uğruyor ki gerçekten bıktım bende taahhütü ödeyip Turknet'e geçmek istiyorum ne kadar öderim. *internet bu ay bağlandı daha ilk faturası bile gelmedi*
Kampanyada tüm vergiler dahil 200 TL aktivasyon bedeli taahhüdünüzle birlikte ücretsiz verilmektedir. Kampanya iptal bedeline dahildir.
Kampanyada tüm vergiler dahil 250 TL kurulum bedeli taahhüdünüzle birlikte ücretsiz verilmektedir. Kampanya iptal bedeline dahildir.
Yani direk 450tl alıyorlar.
Aboneliğin taahhüt bitiminden önce sonlandırılması durumunda o ana kadar tarife ücreti üzerinden almış olduğunuz indirimler, aktivasyon ücreti, kurulum ücreti, varsa “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında tarafıma yansıtılmış olan indirimin aykırılığın gerçekleştiği tarih itibarıyla tahakkuk eden toplam tutarı ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel kampanya iptal bedeli olarak son faturanıza yansıtılır.
VE BUNA EK OLARAK KULLANDIĞIN AYIN İNDİRİM TUTARI.
Kaç hız aldığın için bilemiyorum;
hayır 24 ay ödenmiyor kalan aylara göre hesaplanıyor.
Mesela 24 ay taahhüt aldın dedin ki ben 17.ayda taahhüt bozmak istiyorum.
17 ayın ücretini değil kalan 7 ayın indirimini veriyorsun.
Bak fatura tutarı değil yararlandığın indirim.
Diyelim 4.ayda çıkmak istediğin bu seferde ilk 4 ayın indirimini veriyorsun.
Kampanyada tüm vergiler dahil 200 TL aktivasyon bedeli taahhüdünüzle birlikte ücretsiz verilmektedir. Kampanya iptal bedeline dahildir.
Kampanyada tüm vergiler dahil 250 TL kurulum bedeli taahhüdünüzle birlikte ücretsiz verilmektedir. Kampanya iptal bedeline dahildir.
Yani direk 450tl alıyorlar.
Aboneliğin taahhüt bitiminden önce sonlandırılması durumunda o ana kadar tarife ücreti üzerinden almış olduğunuz indirimler, aktivasyon ücreti, kurulum ücreti, varsa “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında tarafıma yansıtılmış olan indirimin aykırılığın gerçekleştiği tarih itibarıyla tahakkuk eden toplam tutarı ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel kampanya iptal bedeli olarak son faturanıza yansıtılır.
VE BUNA EK OLARAK KULLANDIĞIN AYIN İNDİRİM TUTARI.
Kaç hız aldığın için bilemiyorum;
hayır 24 ay ödenmiyor kalan aylara göre hesaplanıyor.
Mesela 24 ay taahhüt aldın dedin ki ben 17.ayda taahhüt bozmak istiyorum.
17 ayın ücretini değil kalan 7 ayın indirimini veriyorsun.
Bak fatura tutarı değil yararlandığın indirim.
Diyelim 4.ayda çıkmak istediğin bu seferde ilk 4 ayın indirimini veriyorsun.