Neler Yeni

Yardım Superonline İptal Etsem Ne Kadar Taahhüt Öderim

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebileceklerim bağlantı problemlerinin firmayla hiçbir alakası olmadığı. tt, superonline, turknet, şuan kullandıgım ismini ilk defa duydugum hatta dolandırılarak abone yapıldıgım sadenet. hiçbirinde hiçbir problem yaşamıyorum yaşamadım. alt yapınızda sorun yoksa hepsi aynı.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
Öyle bir şeyse iptal ederim. Yanlış bilmiyorsam turknet 480 TL karşılıyor. Fakat bu ay abonelik başladığı için daha fazla rakam çıkmaz mı?
aboneliğin taahhüt bitiminden önce sonlandırılması durumunda o ana kadar tarife ücreti üzerinden almış olduğunuz indirimler, aktivasyon ücreti, kurulum ücreti, varsa “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında tarafıma yansıtılmış olan indirimin aykırılığın gerçekleştiği tarih itibarıyla tahakkuk eden toplam tutarı ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel kampanya iptal bedeli olarak son faturanıza yansıtılır.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
kendi tecrübelerime dayanarak söyleyebileceklerim bağlantı problemlerinin firmayla hiçbir alakası olmadığı. tt, superonline, turknet, şuan kullandıgım ismini ilk defa duydugum hatta dolandırılarak abone yapıldıgım sadenet. hiçbirinde hiçbir problem yaşamıyorum yaşamadım. alt yapınızda sorun yoksa hepsi aynı.
Maalesef değil. TT'den sonra zulüm gibi geldi bu internet. Her şey çok yavaş,sürekli zaman aşımı problemleri başladı. TT varken hiç bir sorun yaşamıyordum. Hem de o mbps olarak daha düşüktü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

aboneliğin taahhüt bitiminden önce sonlandırılması durumunda o ana kadar tarife ücreti üzerinden almış olduğunuz indirimler, aktivasyon ücreti, kurulum ücreti, varsa “Diğer Servis Sağlayıcı İndirimi” başlığı altında tarafıma yansıtılmış olan indirimin aykırılığın gerçekleştiği tarih itibarıyla tahakkuk eden toplam tutarı ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel kampanya iptal bedeli olarak son faturanıza yansıtılır.
Anladım yani ne kadar erken o kadar az ücret. Teşekkür ederim inşallah dediğiniz ücrete yakın bir ücret çıkar. 600 TL'ye kadar okeyim zaten.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
Maalesef değil. TT'den sonra zulüm gibi geldi bu internet. Her şey çok yavaş,sürekli zaman aşımı problemleri başladı. TT varken hiç bir sorun yaşamıyordum. Hem de o mbps olarak daha düşüktü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım yani ne kadar erken o kadar az ücret. Teşekkür ederim inşallah dediğiniz ücrete yakın bir ücret çıkar. 600 TL'ye kadar okeyim zaten.
Yani diyor ki kullandığın ay indirimleri toplanacak.
Birde kullanmadığın ayların inidirimleri toplanacak.
Hangisi az ise onu ödüyeceksin.
Sen 1 ay kullandın 23 ay kullanmadın.

Jonkey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
muhammed Jonkey
Merhabalar babam benden habersiz TT'yi iptal edip Superonline internet almış ve internet paketi "Yalın VDSL Hız Festivali Kampanyası (24 MBPS 24 Ay'mış)." Fakat internet o kadar kötü o kadar çok kopma,zaman aşımına uğruyor ki gerçekten bıktım bende taahhütü ödeyip Turknet'e geçmek istiyorum ne kadar öderim. *internet bu ay bağlandı daha ilk faturası bile gelmedi*
Benimde benzer bir şey başıma gelmişti eyer 24mb altında hız alıyor isen tek taraflı fesih edebiliyorsun diye biliyorum (1 aylık ücretini ödeyip)

Mortingen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Bob
Gençler şimdi elime karar geçti. Ödemeyin ohlim kazanın davayı benim gibi, bir thh davasına bakar, 3 ayda sonuçlanıyor.
image.jpg

Top Bottom