Arama sonuçları: *

1. BehzatÇ.

Hangi İSS'ye abone olmalıyım?

Şiddetle netspeed öneririm vdsl kullanyorum ben hız olarak herhangi bir sorun yaşamadım herhangi bir sorunda 1 dk olmadan telefon ile ulaşabiliyorsun ve telefonu açan kişiler gerçekten bilgili alanlarında dün elektrik kesildi kesinti kaynaklı saha dolabında arıza oluşmuş arayıp bilgi aldığımda...
  2. BehzatÇ.

Mersin int. Sağlayıcı önerisi

COMNET hiç kullanmadım bro turknette hem zamdan ötürü hemde bi arıza olunca ancak uygulamadan arıza kaydı oluşturuyon adamlar ne zaman bakarsa bekliyon öyle diye cok memnun kalmadım telefonla ulaşabilecek kimse yok net speed den oyüzden memnunum lolde 17 ms alıyorum
  3. BehzatÇ.

Mersin int. Sağlayıcı önerisi

mersin siteler mahallesindeyim bro 1.5 senedir netspeed deyim gayet memnunum ondan önce 5 sene türknet kullandım hızda eksik yanı yok + herhangi bir durumda direk telefonla ulaşabileceğin insan var ve sorunu harbiden çözüyorlar ilgililer mesaj atarsan davet kodu verebilrim
  4. BehzatÇ.

Öneri Hangi internet sağlayıcıyı önerirsiniz?

netspeed önerebilirim turknet zamlandıkdan sonra geçtim memnunum 6-7 aydır kullanıyorum herhangi bir arıza durumunda anında telefon ile irtibata geçebiliyorsun referans kodum 5I5HMJ
  5. BehzatÇ.

İSS önerisinde bulunurmusunuz

ağustostan beri netspeed deyim sorun yaşamadım herhangi bir sorunda her an telefon ile muhatap bulabilirsin hız olarakta eksik kalır yanı yok Referans kodum 5I5HMJ faturalarım otomatik ödemede
  6. BehzatÇ.

Yardım NetSpeed Davet Kodu Olan Var mı?

5I5HMJ otomatik ödemede
  7. BehzatÇ.

Öneri 100 MBPS İSS ÖNERİSİ

Turknet zam yapınca Netspeed e geçtim aynı hız ve upload daha ucuza indirimle beraber 125 TL ödüyorum 100 mbit için düşünürsen kampanya kodum LRS7H5 bu kod ile 1 yıl boyunca aylık 10 TL indirim alabilirsin
  8. BehzatÇ.

İnternet İçin Hangi Firmayi Tercih Etmeliyim

Turknet zam yapınca Netspeed e geçtim aynı hız ve upload daha ucuza indirimle beraber 125 TL ödüyorum 100 mbit için düşünürsen kampanya kodum LRS7H5 bu kod ile 1 yıl boyunca aylık 10 tl indirim alabilirsin
  9. BehzatÇ.

Öneri 3 aylık NetSpeed deneyimim

dostum an itibariyle senin kodun ile başvurumu yaptım umarım memnun kalırım
  10. BehzatÇ.

Comnet mi ? Gibir net mi ?

şimdi bu iss lerin herhangi birinde alt yapı sorgulatmak istediğimde port yok hatası alıyorum abonelik taşımada sorun yaşarmıyım
  11. BehzatÇ.

mileni com için arkadasını getir kampanyası varmı
  12. BehzatÇ.

vdsl kullanıcı oldugum için beni kapsamıyor dostum 10 aylık peşin ödememizi istiyor peki neden comnet sence 1658340111 değerli yorumun için teşekkür ediyorum dostum 1658340159 biraz şans işi sanırım diğer arkadasta sorun yaşadıgından bahsetmiş hangi şehirde kullanıyorsunuz
  13. BehzatÇ.

malum türknete zam geldi 170 tl olduğu için iss değiştirmek istiyorum hangisini neden tercih etmeliyim kullanan arkadaslar düşüncelerini paylaşabilirmi
  14. BehzatÇ.

140 TL ye 100 mbps TTNET mi yoksa Türknet mi??

teşekkür ederim yanıtın için tahmini 4-5 senedir türknetteyim haziran ayında 140 tl yapacaklarmıs netspeed e geçerim sanırım 94 TL den 80 mbps veriyor
  15. BehzatÇ.

140 TL ye 100 mbps TTNET mi yoksa Türknet mi??

bende baktım şimdi 109 metre diyor ne kadar sorun yaratır bu
  16. BehzatÇ.

Türknet ilk ay ücretsiz

öyle değil ilk ayı 2 kişide ödüyor 2. ay ücretsiz oluyor
  17. BehzatÇ.

Millenicom mu Türknet mi ?

3 yıldır türknet kullanıyorum şimdi mileni.com un internet sitesinden alt yapı sorguladıgımda max hız 19 mbps diyor nasıl oluyor bu :) türknetten 75 mbps hız alıyorum
  18. BehzatÇ.

Hangi tarayacıyı kullanmalıyız

opera GX kullanıyorum ben memnunum
  19. BehzatÇ.

Hız testi ve gerçek indirme hızı farklılığı

ortalama 60 ms ve %0 yazıyor loss da işin saçma kısmı tarayıcı ile indirmede sanırım bu sorun var farklı tarayıcıda da denedim sonuc aynı ek olarak forza horizon 4 indiricektim bide onu deneyim ne kadar süre verecek bu netle diye bu seferde 5,2 MB/sn gösteriyor
  20. BehzatÇ.

Hız testi ve gerçek indirme hızı farklılığı

paket kaybı tam olarak nedir nasıl anlayabilirim
Top Bottom