Neler Yeni

Hangi İSS'ye abone olmalıyım?

Hermitus

80+ Bronze
Dostlar altyapı sürecim tamamlandı kutu bugün takıldı. Altyapı sorguladığımda her site 100 mps veriyor ancak göknet sitesinde 0 görünüyor normal mi?
şuanda millenicom 100 mps paketini düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz bir iss varsa yazarsanız sevinirim. ilk kurulum süreci nasıl oluyor bilen birisi bilgilendirirse çok güzel olur.

1694512781614.png

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
Dostlar altyapı sürecim tamamlandı kutu bugün takıldı. Altyapı sorguladığımda her site 100 mps veriyor ancak göknet sitesinde 0 görünüyor normal mi?
şuanda millenicom 100 mps paketini düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz bir iss varsa yazarsanız sevinirim. ilk kurulum süreci nasıl oluyor bilen birisi bilgilendirirse çok güzel olur.

Alıntıyı görüntüle
Kesinlikle turknet millenicom berbat

Alıntıyı görüntüle
Netspeed öneririm.Millenicomdan daha ucuz ve ayni kalitede.Milleni zam yapınca geçmiştim memnunum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
İstersen ref veriyim indirimli kullan.

Hermitus

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
neden hocam daha öncesinde millenicom kullandınız mı?
1 sene millenicom kullandım
Kopmalar arıza kayıtları vs vs derken anam ağladı . Müşteri hizmetleri zaten hak getire yok öyle bişi

Hermitus

80+ Bronze
Netspeed öneririm.Millenicomdan daha ucuz ve ayni kalitede.Milleni zam yapınca geçmiştim memnunum.

İstersen ref veriyim indirimli kullan.
milenicom 100 mps 230 tl netspeed 278 tl hocam netspeed daha pahalı.

1 sene millenicom kullandım
Kopmalar arıza kayıtları vs vs derken anam ağladı . Müşteri hizmetleri zaten hak getire yok öyle bişi
ne gibi sorunlar oldu hocam?

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk

Hermitus

80+ Bronze
Düzenledim mesajı
hocam şöyle bir şey görüyorum genel olarak her iss aşağı yukarı aynı önemli olan sizin altyapı kaliteniz diye mesela sizin altyapı kötü olabilir mi?

Millenicom modem ücreti alıyor netspeed almıyor.Milleni ilk kullanıcıya 230 TL 2 ay sonra zamlandiriyor.
zamlanınca ne kadar oluyor mesela? ben bu ücret bir süre sabit diye düşünmüştüm.

hocam şöyle bir şey görüyorum genel olarak her iss aşağı yukarı aynı önemli olan sizin altyapı kaliteniz diye mesela sizin altyapı kötü olabilir mi?

zamlanınca ne kadar oluyor mesela? ben bu ücret bir süre sabit diye düşünmüştüm.
Sitelerinde duyuru kısmında var 300 tl galiba.İlk 2-3 ay 230 ödersin sonra 300 olur millenicom da.Netspeed de herkese aynı fiyat ve modem ücretsiz ayrica indirim kodu kullanabiliyorsun.

Hermitus

80+ Bronze
Sitelerinde duyuru kısmında var 300 TL galiba.İlk 2-3 ay 230 ödersin sonra 300 olur millenicom da.Netspeed de herkese aynı fiyat ve modem ücretsiz ayrica indirim kodu kullanabiliyorsun.
peki hocam turknet nasıl çok bir şey yok netspeedle arasında

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
Şiddetle netspeed öneririm vdsl kullanyorum ben hız olarak herhangi bir sorun yaşamadım herhangi bir sorunda 1 dk olmadan telefon ile ulaşabiliyorsun ve telefonu açan kişiler gerçekten bilgili alanlarında dün elektrik kesildi kesinti kaynaklı saha dolabında arıza oluşmuş arayıp bilgi aldığımda detaylı bir şekilde bilgilendirildim. faturam otomatik ödemede netspeed düşünürsen özelden yazarsan davet kodu paylaşabilirim

Makca42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Mehmet Akca
Uzun zamandır Netspeed kullanıyorum bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım çokta memnunum açıkçası. Müşteri hizmetlerine ulaşması da kolay ve ilgililer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,911
Son üye
Can2701
Top Bottom