Neler Yeni

Hangi İSS'ye abone olmalıyım?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Dostlar altyapı sürecim tamamlandı kutu bugün takıldı. Altyapı sorguladığımda her site 100 mps veriyor ancak göknet sitesinde 0 görünüyor normal mi?
şuanda millenicom 100 mps paketini düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz bir iss varsa yazarsanız sevinirim. ilk kurulum süreci nasıl oluyor bilen birisi bilgilendirirse çok güzel olur.

Alıntıyı görüntüle
comnet öneririm 1 yıldır kullanıyorum sorun varsa özelden sorabilirsin

Hermitus

80+ Bronze
İlk kullanıcıya indirimli fiyat sonra zamlaniyor.Sen 2 ay 230 TL ödersin sonra 300 TL ödersin.
anladım hocam sağ olun bilgi için daha buna modem ücretini de eklersek millenicom mantıklı durmuyor netspeed şuan daha mantıklı duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

comnet öneririm 1 yıldır kullanıyorum sorun varsa özelden sorabilirsin
hakkında çok kötü şeyler okudum abonelik geçirmek isteyenlerin aboneliğini kapattırdığına dair düşünmüyorum hocam.

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
hocam orası öyle ama mesela bana 230'a abonelik başlatıp 2-3 ay sonra zam yapması çok saçma resmen beni bu fiyatla avlıyor. siz hangi iss kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Ben köyde yaşadığım için 4 mbps internet kullanıyorum çok sorun çıkartıyor bu nedenle Türk Telekom abonesi olmak zorundayım.
Artık bizim buraya saha dolabı kurulacak bu nedenle farklı firmalara geçelim inşallah

Hermitus

80+ Bronze
@contravolta hocam netspeedi aradım 9 tl modem ücreti 400 tl ilk kurulum ücreti var dedi. şuan aklıma yattı netspeed biraz daha araştırıp başvuru yapacağım siz kodunuzu bırakın sizin kodu gireyim. bu kod için düzenli ödemek lazım galiba doğru mu?

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk
hocam şöyle bir şey görüyorum genel olarak her iss aşağı yukarı aynı önemli olan sizin altyapı kaliteniz diye mesela sizin altyapı kötü olabilir mi?

zamlanınca ne kadar oluyor mesela? ben bu ücret bir süre sabit diye düşünmüştüm.
Kanka altyapı 50mb felanda çnemli olan hizmet turknette internetim kesildiğinde ticket açıyorum tak diye adamlar ilgileniyor aramasını istersen arıyor ve tek kişi seninle ilgileniyor tamamen . Millenicom lanet bir şey

Milenicom kullanıyorum memnunum
Ben 1 sene kullandım hiç memnun kalmadım mağdur kaldım. Tamamen şans

Hermitus

80+ Bronze
Kanka altyapı 50mb felanda çnemli olan hizmet turknette internetim kesildiğinde ticket açıyorum tak diye adamlar ilgileniyor aramasını istersen arıyor ve tek kişi seninle ilgileniyor tamamen . Millenicom lanet bir şey

Ben 1 sene kullandım hiç memnun kalmadım mağdur kaldım. Tamamen şans
millenicomdan vazgeçtim zaten hocam 230 ile başlayıp sonrasında fiyatın artması zaten insanı soğutuyor netspeed şuan aklımdaki firma.

Capt.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Furkan
neden türknetten nefret edenler var anlamadım. ben kullanıyorum gayet memnunum

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk

Hermitus

80+ Bronze

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,733
İsim
Orkun
Dostlar altyapı sürecim tamamlandı kutu bugün takıldı. Altyapı sorguladığımda her site 100 mps veriyor ancak göknet sitesinde 0 görünüyor normal mi?
şuanda millenicom 100 mps paketini düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz bir iss varsa yazarsanız sevinirim. ilk kurulum süreci nasıl oluyor bilen birisi bilgilendirirse çok güzel olur.

Alıntıyı görüntüle
GıbırNet bağlat hocam. Şu anda kampanya var. Aylık 240TL ye çıkarmışlardı. 1 Yıllık peşin ödeme de aylık 160TL ye geliyor.

Hermitus

80+ Bronze
GıbırNet bağlat hocam. Şu anda kampanya var. Aylık 240TL ye çıkarmışlardı. 1 Yıllık peşin ödeme de aylık 160TL ye geliyor.
hocam şuanda netspeed bağlatmayı düşünüyorum. gıbırnet veya comnet gibi firmalara abone olmayı düşünmüyorum hocam pek olumlu şeyler okumadım haklarında.

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Top Bottom